Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bellini

2858 bejegyzést írt és 201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Rubint Réka kevesebbszer lesz látható a Feleségek luxuskivitelben, mint a többi milliomosfeleség, tudta meg a Bors. A Viasat az ügyben azt közölte, hogy Schobert Norbi neje sűrű időbeosztása, folyamatos elfoglaltságai, illetve hosszabbra nyúlt nyári szabadsága miatt látható ritkábban a műsorban. A…..
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
Hét évad mindenből sok. Trónok harcából is, Agymenőkből is, X-Faktorból is. Megújulni hét évad után szinte lehetetlen, a reality műfajban meg különösen, és mondom ezt úgy, hogy 17. éve nézem a Survivort, és látom, hogy izzadnak vért az alkotók, hogy az alapformátumba valami csavart vigyenek. A…..
Vegán Család Kókuszos golyó 2016.04.16 09:18:00
Hozzávalók:   10 dkg kókuszreszelék, továbbá kevés a díszítéshez 10 dkg zabpehely 10 dkg áztatott mazsola (legjobb a kénezetlen) 2 dl víz 2 ek méz 1 tk vaníliaaroma vagy kicsi vaníliapor..
bellini 2017.01.30 18:19:10
<strong>Megismétlődött az X-Faktorban az, ami a múlt héten is, egy mentor két versenyzője párbajozott. Míg múlt héten Little G lányai közül Kállai-Kis Zsófi esett ki, ma este Alföldi két versenyzője közül búcsúzhattunk egyiktől. Alföldi Róbert szerinte mély…..
Elveszítette egyik mentoráltját Little G. A nézők szavazatai alapján Kállai-Kis Zsófinak és Horányi Julinak kellett párbajoznia. A mentorok egyöntetűen döntöttek úgy, hogy Zsófi megy haza. A könnyeivel küszködött Little G, amikor két tehetséges mentoráltja között kellett…..
Nem hozott sikert Steven Tyler vasárnap este Koós Rékának. Az aranyhangú énekesnőt Vastag Tomi utasította maga után, így jövő héten már nem fogunk találkozni vele. Jövő héten már csak kilencen lépnek színpadra. A zsűri 31 ponttal jutalmazta Réka vasárnap esti produkcióját,…..
Sztárban sztár: Sipos Peti – Túl szexi lány Sztárban sztár: Nagy Sanyi – Pálinka Dal Sztárban sztár: Pál Dénes – Emanuelle Sztárban sztár: Keresztes Ildikó – Try Sztárban sztár: Pásztor Anna – Petróleum lámpa Sztárban sztár: Hevesi Tamás – Con Te…..
Tóth Marci ismét próbálkozott az X-Faktorban, ezúttal csapatával elvérzett az első körben. Tóth Gabinak őrjöngő versenyző szólt be, Ricsi bácsi pedig meghatotta a nézőket és a mentorokat. X-Faktor: MC Attika és Sir Round – Száz forintnak ötven a fele X-Faktor: Andelic…..
12 produkcióval startolt vasárnap este a Sztárban sztár második évada a TV2-n. Keresztes Ildikó, Hevesi Tamás, Sipos Tomi, Völgyi Zsuzsi, Kökény Attila is színpadra lépett, a produkciókat külön külön megtalálhatjátok lent: Tóth Vera – Forget You (Cee Lo Green) Koós Réka…..
Hatalmasat robban az X-Faktor első válogatása, íme a legnépszerűbb produkciók: X-Faktor: Tha Shudras – I’m feeling good X-Faktor: Kovács Anikó egy mashuppal próbál továbbjutni! X-Faktor: Rosewood – Replite X-Faktor: Spoon – Can’t Hold Us..
Elérkezett A Nagy Duett 2014-es elődöntője, ma este is két produkcióval állt színpadra a még versenyben lévő négy versenyző. Az amatőr versenyzők szinte profikká váltak mentortársaik mellett, az est pedig két meglepetésprodukcióval is bővelkedett, színpadra lépett Szulák…..
Két produkcióval léptek színpadra március 16-án A Nagy Duett még versenyben lévő párosai. De ma este már csak négyen maradtak, Máté és Laura kiesett. Ismét szórakoztató produkciókkal álltak színpadra A Nagy Duett párosai, ma este volt minden, metálkorszak és libabőrös…..
Összeszokott párosokkal indult A Nagy Duett ötödik adása, amelyben már csak olyan párosok maradtak, akik profi produkciókat nyújtottak úgy a zsűri, akárcsak a közönség nagy örömére. Két extra-produkcióval és hat nagyszerű produkcióval ért véget A Nagy Duett ötödik adása.…..
A zsűri hétről hétre kritizálta Kata és L.L Junior duettjeit, a legtöbbször azt nehezményezték, hogy sehogysem sikerült kialakítaniuk a közös összhangot, ma este a nézők is kiszavazták a műsorból. Íme a produkciók: Cooky és Hien – They don’t care about us Gesztesi…..
Kilencen szálltak versenybe A Nagy Duett második élő adásában, ma este Kárász Robi és Oroszlán Szonja búcsúzott a nézőktől. Nézd vissza a ma esti produkciókat: Fekete Laci és Nótár Mary – Kicsit szomorkás a hangulatom (A Nagy Duett) Cooky és Hien – Lehetsz király (A Nagy…..
Profi volt az adás, meglepően jó műsorokat készít mostanában a TV2. A Sztárban sztár után ez is klassz műsor volt. Vannak ígéretes tehetségek. Nektek hogy tetszett?   Nézd vissza a produkciókat itt: Pokorny Lia és Dolhai Attila – Színezd újra Joshi Bharat és Csepregi Éva…..
Bellini 2014-es horoszkóp 2013.12.29 12:23:20
Rengeteg változásra számíthatunk a 2014-es évben. A világ teljes mértékben változni fog, tüntetésekre, gazdasági átszerveződésekre számíthatunk a következő évben. Lent olvashatjátok a 12 csillagjegy részletes lebontását: ..
Idéntől módosult az X-Faktor adása, így a nézők vasárnap estig szavaztak kedvenceikre. A nemzetközi trendeket követő 2013-as X-Faktor vasárnap este Oláh Gergő és a párbajozók előadásával folytatódott. Nézd vissza a szombat esti 12 produkciót: Danics Dóra – House of…..
Alföldi Róbert csapata: Batánovics Lili Eckert Anikó Péterffy Lili Tóth Gabi csapata: Szabó Ádám Tóth Marcell Csordás Ákos Nézd meg az X-Faktor videóit ITT. ..
Szombaton és vasárnap este megérkezett a végső döntés a mentorok számára. Szombat este Szikora Róbert és Geszti Péter hozta meg végső döntését. Szombat este elsőként Szikora Róbert hallgatta meg a csapatokat, döntésében az elmúlt X-Faktorok mentora, Nagy Feró segített,…..
A teák mind a mai napig fontos italaink közé tartoznak. Nem egynek rengeteg jótékony hatása van. Többek közt a vörös teának. Kevesen tudják, hogy sokkal intenzívebb antioxidáns hatást fejt ki, mint zöld testvére. A méregtelenítés mellett kiváló zsírégető hatással…..
A fiatal párok többsége a saját kezébe veszi esküvőjük megszervezését, amely igen sok nehézséggel és kompromisszummal járhat. Egyszerre meg kell felelni a család és a barátok elvárásainak, illetve a legkülönbözőbb korú és igényű vendégeket egy násznéppé kell…..