Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huess

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez már az enyém! Ez már az enyém!   Ez már az enyém!     Ez már az enyém!..
Van annál jellemzőbb erre a nyomorult NER-világra, mint az, hogy amikor egy magyar, oppardon Magyar, még inkább MAGYAR sikert a nemzeti szócső, a hírügynökségnek csúfolt MTI, amit már tényleg csak nagyon kivételes esetben és alapos forrásvizsgálat után lehet picit is komolyan venni, konkrétan…..
Huess 2018.10.22 20:44:24
Úgy néz ki akkorára nőtt a Kevin Spacey körüli botrány, hogy a Netflix inkább leállítja a Kártyavár (House of Cards) utolsó évadának a forgatását, legalábbis ezt állítja a Deadline. A stábnak ma reggel küldtek egy közleményt, amiben közölték, hogy meghatározatlan időre felfüggesztik a gyártást. A…..
Az Orbán-kormányról, pontosabban magáról Orbán Viktorról mondott nemrégiben egy emócióktól fűtött beszédet Schmidt Mária a XXI. Század Intézet rendezvényén a Terror Házában. A történész által elmondottak egyik kevésbé hangsúlyos gondolata azóta is foglalkoztat. Schmidt…..
Huess 2015.03.01 20:47:40
@dívamacska: kb 26 éve én magam sem értem, miért
Már csak pár óra, és elkezdik kiosztani a tévés Oscarnak is nevezett Emmy-díjakat, idén 63. alkalommal. A gálát itthon az HBO közvetíti hajnal kettőtől - az nem világos, hogy ez a vörös szőnyeges bevonulás időpontja-e vagy maga a gála kezdődik ekkor, de végül is mindegy. A…..
Két szőke nő utazik a buszon, ahol párás az ablak. Az egyik nő két pontot rajzol az ablakra és azt mondja:- Itt fogok kinézni.Mire a másik letörli a két pontot:- Te itt nem nézel ki! ..
Huess 2009.11.30 09:57:22
na.
Bajkon úr nevű olvasónknak köszönhetően nagyon vicces dolgot osztunk meg mindenkivel, aki az ilyet szereti: az mr1 azaz leánykori nevén a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorát tegnap egy olyan hírolvasással kezdte Szalóczy Pál, amilyet mi leginkább a Videó presszóban…..