Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Csoka_

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 20-án Tel Avivban lép fel a Metallica, pedig pár nappal ezelőttig még úgy állt a helyzet, hogy a koncert vagy elmarad, vagy félházas lesz - az öntudatos izraeli metálosok ugyanis beintettek a 159 dolláros jegyárakra. A zenekar turnéit szervező Live Nation cég árképzése…..
A Benkő villaként elhíresült - lánykori nevén szimplán Pornó villa - tulajdonosa egy közismert ember, vajon ki lehet ő? Az alábbi videóban is szépen csinálja a szegény ember reppeseinek az amerikai hangulatot, gazdájának pedig a pénzikét!   ..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
_Csoka_ 2009.10.29 10:13:49
Csatlakoznek azon tarsaimhoz, akiknek a szemet szinten szujra ez :) Fotoskent total egyetertek.

KomplexSokaság:
Ezek nem amator muveszek. Aki egy autokiallitason vegig kattogtatja az ultrakompakt gepet, vagy mobiljat az nem amator muvesz, az hulye:D Csupan pimpelni akar a haverjai elott, hogy bizony O mar lefotozott egy ilyen es ilyen autot. A Panoramionak az a celja, hogy az adott tajat be tudja mutatni. Oda nem kerulhet fel egy autoskiallitasrol kep, mert az marhara nem mutatja meg a tajat :)
Amugy Arpad vedelmeben annyit mondanek, hogy olvasd el megegyszer az irast es ertelmezd, hatha most mas jon ki.
Kis segitseg:
- Nem azokrol volt szo, akik emleket akarnak, hanem azokrol akik eszeveszettul kattogtatnak es nem latnak semmit.
- Az irasban szo sincs a muveszrol, pont ellenkezoleg. "messziről fel lehet ismerni: aki professzionális fotós, az nem automata turistagéppel, pláne nem mobillal dolgozik"

Tudom javasolni az erotika kiallitast, ha az ember zombikat szeretne latni. 3-4 evvel ezelott jartam kint, mert egy ismerosom vendeg volt egy standon, es a pasijaval ezeket a zombikat fenykepeztuk. Fura hogy mire kepesek egyesek es meddig tudnak lesullyedni :)

A jelenseggel a Krka Nemzeti Parkban is talalkoztam. A nagy vizesest fenykepeztem, ugy ahogy a nagy konyvben meg van irva (allvany, ND szuro, hosszu zarido), es 3 kepet keszitettem, amit odahaza ohajtottam osszerakni. Mogottem egy idosebb noi hang "a joember mar igazan abbahagyhatna"... azert, hogy O a szaros 10 megapixeles (csak papiron, mert ugye az o 1,5 cm atmeroju lencseje az eletben nem tudna lekepezni 10 megat) szappantartojaval meg tudja orokiteni a kepet... szarul :) Ez biztos nem volt muvesz, hiszen akkor vart volna turelmesen :)

Csakennyitakartamondanikeremkaccsoljaki!

Csoka

PS: az ekezet fanok hanyagoljanak :)
A napi sajtó évek óta közvetíti élő egyenesben a hanglemezkiadók haláltusáját. Ezekből a tudósításokból gyakran úgy tűnik fel, hogy valami nagyon jelentős, fontos iparág került veszélybe – más üzletekkel tizedennyit sem foglalkozunk. A lemezkiadókat a másik oldalról…..
_Csoka_ 2009.09.14 12:09:36
@BushDoctor: En fotoztam annak idejen, en a munkamert megkaptam a tiszteletdijat es nem az elkeszitett kepek utan, hanem azert mert egesz nap rohangaltam mondjuk egy eskuvon. Hogy utana mi lesz a kepekkel?, nem az en dolgom.
_Csoka_ 2009.09.14 12:11:42
@Kolo: Mindenki szamoljon el a sajat lelkiismeretevel ;)
_Csoka_ 2009.09.14 12:26:47
@Kolo: Alternativak: flac/wav :)
Rájöttem! Zöldövezet 2009.07.21 10:20:00
Valamiért az emberek úgy gondolják, hogyha sok pénzük lesz, akkor okvetlenül ki kell költözni a városból a zöldövezetbe. Így is tesznek: kényelmes, jól megközelíthető városi lakásukat eladják, hogy méregdrágán vegyenek házat valamelyik budai kerületben. Arra azonban, hogy…..
_Csoka_ 2009.07.21 15:40:19
@mákosguba: Persze! Tul szep is lenne, valamivel le kell huzni nem? De!:D
_Csoka_ 2009.07.21 15:55:42
@vectraboy: Orulok, hogy szexualis szokasaimat ki tudtad kovetkeztetni egy hozzaszolasbol :D

Most nem tudom eldonteni, hogy homofob vagy, netan ismerkednel?:D
_Csoka_ 2009.07.21 16:11:36
Olvasom a Fidesz Pártújságjának honlapján, hogy a Magyar Szülők Országos Egyesülete etikátlannak tartja nyelvvizsgához kötni a diploma megszerzését.Nem lennék meglepve, ha ez az "egyesület" (ismét) valami jobboldal-közeli áltársadalmi gittegylet lenne, uborkaszezon…..
_Csoka_ 2009.07.21 10:15:01
@Loopglover: Hogy Te mekkora egy veretes fasz vagy:D