Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mesif

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye még emlékszünk a címbe is foglalt klasszikus Kid Koala lemezre, amely vancouveri DJ életművének egyik legfontosabb darabja? Nos, mindenesetre az enyhe képzavarnak is minősíthető fenti címkiegészítésem csupán arra utal, hogy kedvenc koalakölykünk ezúttal nem csupán a…..
Attól függetlenül, hogy megingathatatlan eszmém a zene egységessége, egyben a műfaji határok elmosása (legalábbis olyan értelemben, hogy magát a zenehallgatást ne határozza meg a zsánerek határszabása), a mashup koncepcióját soha nem kedveltem, és az ilyesféle kísérleteket…..
Indie/alter újdonságok a joviális poptól a lenyomós new wave-ig:01 Belle & Sebastian - I Want The World To Stop02 Edwyn Collins - In Your Eyes03 James - Tell Her I Said So04 Kings Of Leon - Radioactive05 Hot Panda - Start Making Sense06 Marnie Stern - Risky Biz07 Abe Vigoda - Beverly…..
 Hadd kezdjem a dolgokat a legelején: mivel ez a blog nem éppen egy konvencionális, a megszokott (blogos) sémákat újramondó oldalként kíván a jövőben funkcionálni, már a kezdést sem szeretném ezzel ellentétes törekvéseknek feláldozni. Ezért - egész egyszerűen erre akartam…..
LE KRAFT Mos Def: The Ecstatic 2009.06.18 16:54:00
Na végre. A brooklyni ügyes fekete srác megemberelte magát, és a sekélyes True Magic után következő soralbumát ismét kitüntetett helyre rakhatjuk a polcunkon (vagy a best of folderünkben): karakteres zenék, karakteres lírika, ezt vártuk, ezt kapjuk, köszönjük. Dante Terrell…..