Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boomkin

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kampány a Dohányzás Ellen Képek 2010.09.28 21:31:18
 Kiszámoltuk, hogy ha nem venne dohányárút, mennyit spórolhatna (egy doboz cigarettával számoltunk naponta). Mint láthatjuk, aki 20 évig a legdrágább dohányt veszi akár egy jó autóra valót is összespórolhatott volna, vagy felállíthatott volna az otthonában egy műtermet,…..
                A 20 évvel ezelötti One Piecet festi le ebben a speciális kiadásban az alkotó. Akik megnézik a legújabb One Piece filmet a japán mozikban, megkapják a 0. kötetét a One Piecenek. Ez a 20 évvel…..
 És hogy jön ez ide? Ugyanis 14 animében is éneklő énekes számai is szerepelnek rajta. Kíváncsiak vagyunk milyen sikerrel. Dragon Ball Takashija , JAM Project, Mami Ayukawa és Minima Kuribayashi számai is szerepelnek az albumon többek között.  John Lennon számát…..
Astro Boyos játékokat kaphatnak a gyermekek a Happy Meal menüben - persze az Egyesült Államokban.Itt megtekinthetitek, hogy milyen figurákat lehet kapni a kedvenc…..
 A King of Thorn, Eva 1.0, Time of Eve, Sky Crawlers, Eureka 7 film is többek között a "Octoberfest" nevezetű sci-fi fesztiválon.A King of Thorn egy nagyon várt anime ugyanis még csak egy spanyol filmfesztiválon láthattuk ezt az animét. Az a furcsa dolog történik ebben az…..
 Október 23-től november 6-ig megtekinthető a kiállítás a San Franciscoi. Az esemény többféle youkai-t (ezek a japán mítikus lények ábrázolásai) is felvonultat, de amiért mindenképpen érdemes megnézni az, hogy Hokusai fametszetei is megtekinthetőek a kiállításon, illetve…..
CímCsatornaDátumIdőHosszÁtlagos háztartási értékelés Sazae-sanFuji TVOktóber 11 (Vas)18:3030 min.15.5One PieceFuji TVOktober 11 (Vas)09:3030 min.12.0Chibi Maruko-chanFuji TVOktóber 11 (Vas)18:0030 min.9.8Dragon Ball KaiFuji TVOktóber 11 (Vas)09:0030 min.9.0Detective ConanNTVOktóber…..
 Műsor:1 Mint a madarak (Tori no youni) - koto (10')2 Káosz (Midare) - koto (8')3. Aomori Béka (Aomori Gaeru) - koto + ének (5')4. Dél Keresztje (Southern Cross) - koto (10')szünet (15')5. Improvizáció - 17 húros koto + koto (8')6. A kabóca élete (Semi no hou) - kugo (8')7.…..
Többek között a "Do you remember love?" című szám szerzője volt ő, de az ő nevéhez köthető két banda és a Macross zenéi. Kazuhiko Katou, két banda alapítója és zeneszerzője a The Super Dimension Fortress Macross: Do You Remember Love? és…..
 A szigetországon kívüli rajongói a szubkultúrának, szavazhatnak a "Tengerentúli Rajongók Díj" nyertesére. Az idén négy éves verseny honlapján immár két nyelven is elfogadnak szavazatokat, angolul és japánul. Tavaly óta van ez a lehetőség, tavaly ezt a díjat Jun…..
Tényállás van.Az Anidex, Magyarország első animés hírblogja elindul, ahol nem csak a magyar community élet híreiről olvashatsz, de minden nap a legfrisebb híreket hozzuk neked, az animés élet legnagyobb blogjairól és oldalairól. Az oldal olvasói több rovat közül válogathatnak,…..
Sikerült megszereznünk Uj Péternek, a magyar Bloggerszövetség Elnökének pénteken elhangzott beszédét, amit most csonkítatlan formában teszünk közzé. (A szerző előszavával itt olvasható.)Kedves bloggernők, bloggerek, tisztelt vezetőség!Kedves naplóm!“Dolgozni csak…..
Boomkin 2009.07.24 02:22:29
Amit ennek a bejegyzésnek az elolvasása után éreztem az igazából megértette velem, hogy kicsit hiteltelen az egész kezdeményezés és több logikai probléma is van benne.
Az első probléma szerintem érthető, hogy ez a szólás szabadság vagy inkább a sajtószabadság korlátozása lenne.
A második probléma már inkább logikai, ugyanis a blog egy web 2.0-ás kifejezés/dolog/történet leginkább és a web 2.0-nak épp ez lenne a lényege: mindenki azt ír, amit akar. És ennek így kell lennie, mert ez ad továbbra is működőképes piacot az újságnak, mert igen, egy újságba, hatszor átnézett, remek, minőségi cikkek legyenek. Egy blog szerintem néha már ennek az ellenkezőjét is követeli meg - az egyszerű ember sztorijai arról, hogy mi történt ma vele viszont benne van minden azáltal, hogy nincsen benne nyelvi szerkesztés pl. indulatok is vannak benne, de egy egészen más közeg az egész.
A harmadik, hogy köszönöm szépen, akkor nem a blog.hu -n fogok írogatni, ha nem tetszik az ittenieknek, hanem egy másik szolgáltatónál, aminek a szervere az Egyesült Államokban van és akkor nem sok vizet zavar. Akkor meg minek a kezdeményezés? Ezzel gyakorlatilag azt érjük el, hogy a magyar blog szervereknél nem marad semmilyen blog, csak a Blogszövetség ISO-nemtudommilyen szabványai szerintiek a többi meg átmegy egy másik szolgáltatóhoz.

Egészen egyszerűen azt kéne elfogadni, hogy ezzel semmit nem érnek el és amit elérnek az is egy rossz dolog. Vagy máshogy fogalmazok - nem a blogszférával kéne ezt feltétlen kezdeni, hanem a hírportálokkal. Vannak olyan hírportálok, aminek hírközlési pontosságuk minősíthetetlen véleményem szerint.
Van egy olyan érzésem, hogy kelet felé akar haladni, Kínai cenzura felé ez az ország, amikor nyugat felé van az Édenkert.
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..