Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zetorpack

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
Zetorpack 2011.10.15 17:47:21
A Galileowebcast csapatától kaptuk az infót, hogy élő, magyar szakkommentárral megtámogatott közvetítést szerveznek a mai asztrobiológiai bejelentéshez:A Földön kívüli élethez kapcsolódó rendkívüli bejelentésre készül a NASA, magyar idő szerint ma (dec. 2-án csütörtök)…..
Zetorpack 2010.12.02 18:05:16
Zetorpack 2010.12.02 20:08:09
Zetorpack 2010.12.03 19:41:48
@knomi: Biztos én maradtam le, (vagy húztam el, hehe), de én egy csomószor hallottam, hogy lehet élet akár szilícium alapú is, meg egy csomó más alapú is, csak mivel eddig nem nagyon találtak másmilyet, nem tudták milyen a más.

Szóval, az, hogy te nem hallottál róla, nem jelent semmit.
Van a bolti lehúzásnak egy olyan fajtája, ami különösen elkeserítő tud lenni: amikor a boltos nem szól, hogy valamiből akad jobb is, olcsóbb is, és erre persze csak vásárlás után két nappal jövünk rá. Okolni végülis senkit sem lehet, ezt kértük, ezt kaptuk, de azért az a…..
Az ünneplés nagyszerű, a forradalmi lelkesültség tiszteletre méltó, a szpemmelés viszont csúnya dolog. Ül az egyszeri utas a kombínón, villamosozik melóba. Megszólal az égi hang: Dö next stop is Boráros tér. You can change to csepeli hév szöbörbön rélvéj. Valaki a tömegbe…..
Nagyjából sikeresen tesztelte a ballon-rakéta rendszerét a Google Lunar X-Prize-ra pályázó ARCA csapat, de azért az űrt még nem érték el, ellentétben sok híradással. A román ARCASPACE nagyratörő tervei között szerepel, hogy saját tervezésű hordozórakétával célozza meg a…..
Zetorpack 2010.10.10 21:37:53
@xstranger:
Szerintem ezért:
Helen-2 14 km-en sikeresen levált a ballonról és 40 km-es magasságig emelkedett, de odafenn az ejtőernyő nem nyílt ki, így visszatérve becsapódott a vízbe.
:)
Szinte napról napra hallani valamit a nemrég megkezdett kubai reformsorozat legújabb epizódjairól. A héten bejelentették, hogy 2012-re fokozatosan kiiktatnák a jegyrendszert, és nagyobb teret adnának a magánvállalkozásoknak. Az akciónak fedőneve is van, mégpedig a…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
A Vasember marketinggépezete teljes gőzzel dübörög, a körülötte lévő felhajtásból pedig érthetően rengeteg cég igyekszik hasznot húzni. Egyik Vasember témájú reklám követi a másikat, ha tetszik, ha nem,  egy ideig most minden erről fog szólni. Először az Audi rukkolt…..
Kicsit megkésve kaptam a kezembe a Nők Lapja mellékletét, amely az internethez ad tippeket.A kiadvány tíz évvel ezelőtt haladó és értelmes kis füzetecske lett volna, de 2008-ban, amikor hozzátűzték az újsághoz, hervasztóan maradi. A Nők Lapja, ill. az ismertető szerzői – a…..
Zetorpack 2010.01.12 10:27:56
@angantyr: Azért ezt remélem nem gondolod komolyan :)
Anyám 10 éve internetezik, 5 éve szerintem napi szinten tolja, mégsem hiszem, hogy tudja a +-" jeleket a googleban használni.