Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kokas Gergely

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos kérem szépen, tegnap elindult az RTL-en a "Benkő feleséget keres" című reality, éshát jó volt, csak kicsit száni. Persze mindehhez kellett az, hogy Benkő (a Dánielt meghagyjuk a versenyzőknek) pofátlanul hozza a formáját, végül is ilyen könnyen még nem kapott nőt.…..
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
Mostanában napról-napra röppentek fel botrányos hírek a BKV-ról, persze nem véletlenül, mindennek oka van, minden összefügg mindennel. Próbáljunk meg kicsit a színfalak mögé látni, kíséreljük meg kirakni a kirakhatatlan kirakóst, hátha választ kapunk az örök, égető…..
Kokas Gergely 2009.08.04 14:33:34
off

@redriot77: Feltehetőleg az a módszer is azért van, hogy pénzhez jusson a kórház. Mivel nektek nem kellett semmit fizetni érte, nem érte a felháborodást, viszont hogy az orvosok munkáját egy lapon említeni a cigányon lopásaival egyszerűen abszurd.
Kokas Gergely 2009.08.04 14:51:54
@Jack da' Clown: Köszönöm, de tudom, hogy mi az az OEP.

Az a különbség, hogy ők azért "lopnak", hogy meggyógyíthassák az embereket, Megjegyzem, kétlem, hogy ez olyan gyakori eset lenne.
Kokas Gergely 2009.08.04 15:03:10
@Jack da' Clown: Úgy értem helyszínen nem fizettek semmit... nem kell mindenbe feltétlenül belekötni.
Szerintem hagyjuk a témát, hiszen nincs sok köze a bkv ügyeihez.
Ha mi csináljuk meg, már lerohanták volna tankokkal Budapestet, ebben biztos vagyok... Kedden a szlovák parlament elfogadta a nyelvtörvény módosítását (a 150 fős összlétszámból 136-an voltak jelen, 79-en támogatták a módosítást), amely szeptembertől lép életbe. Marek…..
Kokas Gergely 2009.07.01 14:50:10
Kokas Gergely 2009.07.01 15:23:24
@Redcap: Főben mérve igazad van, de minden más harci járműből több van nekik, és egy háborút nem a kiskatona nyeri meg.

Ezzel nem azt mondom, hogy Magyarország lenézendő, mert tudom, ha kell össze tud fogni ez a nemzet, hanem azt hogy, sikerült a szociknak a honvédelmet is leépíteni.