Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szpinya

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..
Szpinya 2011.07.24 11:44:19
Hát bende úr, van még hova fejlődni, de sebaj.
Ezek szerint én voltam annó csak ilyen mázlista:
mbybk.blog.hu/2009/07/30/ki_itt_belepsz_hagyj_fel_minden_remennyel_1

Azóta a rendszeres olaj cseréken és a tankoláson kívül egy petákot sem kellet még ráköltenem.
És ez ad is valamit az elpöfékelt benyáért cserébe.
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
Mottó: Szopjak én is, ne csak más... Tavaly nyár elején vettem egy motort. Elmentem megnézni, kifizettem, elhoztam, átírtam - nem nagy ügy, gondolhatnánk. Viszont ami az utolsó két momentum között történteket illeti, az nem volt egyszerű eset, legalábbis az én idegeim…..
Nemrég láttam ezt az amerikai Audi-reklámot, amiben kicsit nekimennek az aktuális (6 éves) W221-es S-osztálynak. Ez akár öngólnak is jó lenne, ugrott be egyből mikor megláttam az egyáltalán nem előnytelenül feltüntetett fehér, AMG-ruhás S-Klasse-t...utána meg az A8-at. Hogy néz…..
Szpinya 2011.01.21 21:42:49
@Mr. Cool:
Benyás karját egy kipolákért is odaadnám. :-)))
Belsőség Mint a mesében... 2010.12.21 17:12:00
Nem titok, hogy az ismeretterjesztő csatornák mellett csak akkor kapcsolok Eurosportra, ha bunyó vagy rali van soron. Így halmozottan is volt már szerencsém a Teutul-famíliát lassan felváltó keménymelósokvagyunkvazze favágó-családhoz, a Pelletier-fivérekhez. A sztori minden egyes…..
Szpinya barátunk nem tökölt, cselekedett; az OT-Expon kiállítótt gyönyörű 420SEL-je mellé nemrég beszerzett egy új játékszert: egy penge Mercedes-Benz kupét, egy 500SEC-et. Natürlich, mi mást? :) A kocsiról sokat nem írok (reméljük a tulaj majd megteszi) legyen elég annyi,…..
Szpinya 2010.06.07 10:01:38
@Cuccolós:
Zsóti , ami jár az jár, a benyát nem szabad sajnálni tőle. :)))
A KE jet fej üzemanyag elosztója még egy kicsit be volt rajta rozsdálva.
Ha kész vagyok a teljes kamurestaurálással akkor összedobok egy kis szösszenetet róla, olyasfélét mint a bordóról.
Szpinya 2010.06.07 10:04:36
@Dagiszabi:
Spakelnak ez volt a felkészítés a Yetro-ra.!
Szpinya 2010.06.08 08:09:41
@Cuccolós:
88-as évjárat, KE-Jet tronik.
*Azaz gyorsbombázó. A terminus technicus nem takar mást, mint egy olyan – jellemzően könnyű, maximum közepes – bombázógépet, amely elég gyors ahhoz, hogy a vadászgépek ne tudják utolérni. A múlt század harmincas éveiben tette magáévá a koncepciót sok, zömében…..
Szpinya 2010.04.12 22:36:47
Elkészültek az én BBS eRőS-eim is, kaptak krómcsavarokat, polírozást, fényezést, a héten fel is kerültek rájuk a 245/45 R17-es RE050-es Potenzák:) Hamarosan lesz kép a vasra csavarozva is, csak ehhez már kell kerékőr is. Persze a penták megmaradnak, jó, ha lehet variálni a…..
Szpinya 2010.04.10 21:04:23
  Kedvenc vesszöparipáink egyike az "oszt mibe kerül ezt etetni" vagy az "ennyi pénzér´ inkább új autót veszek, he" típusú autóstársakkal való eszmecsere. Meddö vita, hiszen felnött embert ritkán lehet meggyözni olyan dolgokról, amit ö már úgyis jobban tud.   Úgy…..
Hamarosan... ;)..
Szpinya 2010.03.11 11:53:09
@kicsmocs:
Be kéne segítened, egy kicsit.
Te lehetnél a jóidő felelős.
Ha nem tudod megoldani a feladatodat tisztességesen, akkor tommoka ráhajt a cerkádra amígóval és csinál rajta egy burnout-ot.
Nálunk ez így szokás. :-)))
Szpinya 2010.03.11 15:10:38
@kicsmocs:
Viszont ha mégis vállalod, és gyönyörűen süt a nap akkor aztán ...........................!

Ui: gyere csak nyugodtan, tuti buli lesz!
-by Szpinya. Ezt az idézetet főképp a leendő merci tulajok "kivátképp a W126-ra áhítozók" figyelmébe ajánlom. Én már felhagytam vele, és beletörődtem a sorsomba, amit persze egy percig sem bánok. Világ életemben szerettem a nagy és méltóságteljes autókat,…..
Szpinya 2009.07.31 22:39:57
@Ádán:
Nem volt előtte olyan autóm amiben lett volna.
Ezt meg így vettem.
Menet közben én nem érzem a hatását,
-lágyan ringatózik így is az úton mint egy tevekaraván a sivatag közepén.
Cserélt benne a szaki folyadékot, de ne kérdezd milyet tett bele mert fogalmam sincs.
Szpinya 2010.03.10 13:46:16
@WSzabi:
Mea culpa!
Igazad van, orvosolni fogom a dolgot.
Segítségre lenne szükségünk! Január 17 és február 19 között Budapesten ellopták Kéjnsz barátunk 300SE Mercijét. Külföldön járt és mire hazaért, már nem volt meg. Igaz az utcán hagyta, de ki gondolta hogy egy ilyen "ezeréves" luxusadó súlytotta gépet még…..
Málenykij kolléga posztján belelkesedve nagypályás csóróálmodozásba kezdtem, de most kedvenc kiegészítőim, a felnik kerültek célkeresztbe. Egy valamire való stricikli elképzelhetetlen a megfelelő felnik nélkül, amikből a nagy kedvenceim szerepelnek ebben a felsorolásban.Persze…..
Nem egyszerü a dolga annak a delikvensnek, aki el akarja kezdeni a csillagos jangtájmerezést. Már akkor is gebasz van, ha szigorúan a youngtimer kategória korlátain belül akarunk maradni, állólánykákról meg W/R107-röl nem is szólva. Az AMG verziókat pedig meg kell…..
Kedden, összekötve a kellemeset a még kellemesebbel, felugrottam Székes Fővárosunkba az elkészült vödör felnikért és a szokásos keddi klubtalálkozóra az Aréna Plázába. Nem mellékesen így autókáztam egy jót a MiamiWeissal is, bár éjjel hazafelé már nem voltam egészen…..
Szpinya 2010.01.23 23:06:17
@pooh_aki_pooh_volt_a_regiszt_elott:
Ennek őszintén örülünk!
Szpinya 2010.01.25 23:20:03
@malenykij polgar:
Csak szeretni kell porszívózni, ennyi az egész. :-)
(Broáf)
Szpinya 2010.01.25 23:22:47
@Süni25:
Penta árügyileg, mázlifaktor kérdése az egész.
/Velem ráfáztál volna. :-) /
  Szóval elég sokan szekáltak azzal,(mondjuk jogosan bár szerintem meg nem) hogy városi közlekedésre minek ekkora autó mind méretileg, mind motorilag. Azért legyünk őszinték, nem egy logikus dolog ez. De ugye a logikus dolgok meg általában semmi élvezetet nem nyújtanak. …..
Azt ígértem, folytatom eszmélésem és a szaharakörnyéki autók összefüggéseinek feltárását. De szerintem most a sivatagot hagyjuk, mert egy év rövid idő, meg hát jó régen is volt, így többre nem nagyon emlékszem, mint amit múltkor elmeséltem. Azért maradjunk a 1975-85…..
Szerencsére még a hó érkezése előtt bekerült a kézis is a tesója mellé, téli álomra :) Viszlát tavasszal!..
Machine type: 500SEC Machine No.: WDB1260441axxxxx Assignment status: The machine is already in running condition.   Mocskos mód belejöttem ezeknek a szemét jelentéseknek az irogatásába. Nézzétek ezt el nekem. De nagy hírem van! Él! Lélegzik! És gumit füstöl!  Újabb másfél…..
Épp írom a posztot, amikor látom, hogy Malenykij kolléga ugyanebben a témában nyavalyog. Márminthogy a "bezzegrégenmennyiveljobbakvoltak az autók" témában. Ez most a sláger, úgy látszik. Nekem konkrétan most az újautó vásárlás kapcsán jutott eszembe, merthogy itt van a céges…..
Elég rég érik a poszt már neki, csak még nem fogalmazódott meg bennem kellőképpen,viszont most rávettem magam hogy megírom. Tehát: kb. 3 év küzdelem- fájdalom, öröm-boldogság után eladtam hőn áhitott 500E-met. Kétség nem férhetett hozzá, hogy a következő autóm is Mercedes…..
Szpinya 2009.10.20 14:12:02
@malenykij polgar:
Majdnem ez is egy vak svájci fogorvos nagyannyáé most.
De csak majdnem........:)
Hamár az extrák kerültek szóba. Azt ugye ltudjuk, hogy a Mercedes milyen hasznos és kevésbé hasznos - gy.k. parasztvakítós - extrákkal képes telerakni az autóit, ha Jürgen pénztárcája is passzol az elképzelésekhez. De hogyan néz ez ki a motoroknál? Melyik lenne kétkerekűben a…..
Avagy megvan a gombhoz a kabát. Elérkezett az idő, mikoris lakatosom végzett az egyéb operációkkal a Halálosztón és nekiugrott az AMG widebody conversion-nek. Ki van cserélve a komplett hátfal, a hátsó szélvédőkeret, a csomagtartó alja mindkét oldalt komplett. Visszakerült a…..
  Újabb magyar bravúr: a csökkenő világpiaci olajár mellett is sikerült jól felemelni az üzemanyagok árát. A varázsszó: adóemelés. Üdvözöljük Önt a 300 forint feletti benzin világában, amelyben Átlagember egy Suzuki Ignissel próbál közlekedni. Vajon hány forinttal…..