Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phase

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit több, mint egy hónappal a jövőre új nagylemezt megjelentető Bad Religion után a Rancid is kiadott egy Fuck You címet kapó új dalt. Az 1991-ben alakult kaliforniai punkzenekar legutoljára 2009-ben adta ki a Let The Dominos Fall albumot, azóta viszonylag keveset hallani róluk. Most…..
Három évtized és négy frontember után feloszlik az ausztrál INXS zenekar. A bejelentés az együttes vasárnapi koncertjén történt, amikor is Jon Farriss dobos átvette a mikrofont Ciaran Gribbin énekestől a fellépés kétharmadánál és bejelentette, hogy most látták őket együtt…..
phase 2012.11.12 09:07:53
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
phase 2012.06.10 13:02:49
@Altaïr: ennél már csak ez viccesebb, amikor konkrétan a sample-CD-n megvásárolható sample-t nyúlták le azzal, h inkább feljátszották újból :D:D

www.youtube.com/watch?v=ZHB_noBkxXw
A 2012-es globális fesztiválszezont minden évben az amerikai Coachella nyitja meg, de Európának is van egy családias hangulatú, nyilván a Coachellánál sokkal kisebb nyitófesztiválja, ami ráadásul közel is van hozzánk. A Bécshez közel fekvő Krems kisvárosban idén is lesz…..
Nehéz a sorsa a lecsengett majd feloszlott zenekarok új sikerekre nem képes egykori tagjainak, jól illusztrálja ezt Shifty Shellshock egykori Crazy Town-énekes, aki az általában nagyon jól értesül amerikai TMZ bulvároldal információi szerint március 29-e óta, lassan egy hete…..
Therapy? - A Brief Crack Of Light (Blast Records) Micimackó összes jóindulatával sem reménykedhetünk másban, mint hogy már mindenki elpusztult vérhasban azok közül, akik szerint a Therapy? a Troublegum után nem csinált értékelhető lemezeket. Tudniillik, közvetlenül utána…..
phase 2012.03.22 17:15:15
Misfits - The Devil's Rain(Misfits Records)A Misfits ma már inkább egy márka, mint zenekar. Kb. olyan menő a zenekar legendás koponya logójával díszített cuccokban mászkálni, mint a Motörhead szörnyeteg fejével, vagy a Ramones sasos logójával a mellkasunkon feszíteni egy fesztivál…..
Idén van van Johnny Thunders halálának huszadik évfordulója. A Joystix úgy döntött, hogy ez alkalomból feldolgozza a Born To Lose című Thunders-szerzeményt, így tisztelegve a számukra meghatározó zenész emléke előtt. A szám az egyetlen, 1977-ben megjelent…..
„Egy iPhone-nal vettük fel!” – nyilatkozta félálomban ma reggel Vigh David gitáros, a valóság azonban az, hogy a Turbo, próbatermét stúdióvá alakítva, Hidasi Barnabás felügyeletével rögzített hat dalt az elmúlt hetekben. Az ok, hogy így dolgoznak egyszerűen…..
Péterfy Bori & Love Band - 2 (Megadó Kiadó) Önéletrajzi elemekben bővelkedve elmesélem, eléggé összevissza hallgatok zenét, magyarban és külföldiben sem mindig tudom, mi az, ami aktuális éppen – egy időben viszonylag jól ismertem szlávokat, erről írásos anyagok…..