Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_primus_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pultos csaj rákérdezett, hogy kivel dugtam, amiért ki kellett mosnom mindent. Hát egy kurva szó sem jött ki a számon néhány pillanatig, aztán meg lelöktem az ágyra, és mondtam, hogy a lényeg az, hogy most! kivel fogok! Aztán egy nem túl meggyőző menet után megkérdezte, hogy…..
Szombaton nálam aludt a pultos csaj, de valami nem volt rendben. Egyrészt távolságtartónak éreztem alapból, aztán odaadtam neki az ajándékot, és bár örült neki, nem láttam valami boldogságot az arcán. Kérdeztem, hogy mi van, esetleg a nagyijával van-e valami, de azt mondta, semmi,…..
A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete szerint etikátlan, hogy az alapképzésben nyelvvizsgához kötik az oklevél kiadását a felsőfokú intézmények. Nos, röviden: szerintem meg etikátlan, hogy mindenféle bunkó szülők minél könnyebb úton szeretnének diplomát kicsikarni az…..
_primus_ 2009.07.21 13:57:48
@Fonecker: egyetértek manókomment-tel. Úgy gondolom, hogy a felsőoktatásnak a jól tanulni vágyókat ösztönöznie kell, anyagilag is.
Másrészt a szociális munkásnak a diploma is meg a nyelvvizsga is hosszú távú befektetés (a bértábla sajátossága miatt belátható időn belül megtérülő), így ez kifejezetten jó példa az érdekelt félre, és kifejezetten rossz az ellenérdekeltre...
_primus_ 2009.07.21 14:26:43
@Fonecker: egyrészt miért felsőfokú, másrészt tényleg befektetés, a korábban említett ok miatt (bértábla).

Nagyon nem értenék egyet azzal, hogy szelektív legyen a kötelezőség, mert az csak vitákat gerjesztene és a vége az lenne, hogy senkinek nem kell majd. Egyetlen kompromisszumot elfogadhatónak találnék: azoknál, akik 40 éves koruk után diplomáznak, ne legyen kötelező. A határ miattam lehet több is, de kevesebb semmiképp.

Más: úgy az országhatáron kívüli tendenciák figyelembe vétele mellett szerintetek általában hasznos, ha valaki diplomás, de nem beszél idegen nyelvet? Kérdezem úgy, hogy egyes országokban a postás, a trafikos, a hentes is beszél legalább egy idegen nyelvet?
A Pultos Csaj mintha kezdene hozzám költözni. Az egyik fiókban a gatyáim mellett megtaláltam néhány bugyiját. Kérdeztem, hogy mi a fasz, ezt mikor rakta ide, meg hogy van-e még valami, amit nálam tart, és nem itt lenne a helye. Azt mondta, éppen most készült kitenni a vibrátorát…..
_primus_ 2009.07.01 10:07:22
@SassyGurl: többnyire elmondták, de azért mert:
- jelzi az elfogadást és tudatosan vagy tudat alatt ezt minden férfi értékeli
- nagyon kellemetlen, ha valamilyen testfelülettel külsőleg érintkezik :)
- esztétikailag ünneprontó a nem-nyelés-köpés szekvencia
_primus_ 2009.07.21 10:55:38
@SassyGurl: persze hogy nem mindent kapunk meg, amit szeretnénk. Pontosan ezért "akkora deal a férfiaknak" :)