Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr_brown

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Despi Kedves Munkahelyi Terror!Alkalmi olvasód vagyok, eddig mindig korrekt munkáltatókkal hozott össze a sors így nem gondoltam, hogy írni fogok neked.A…..
Több száz biciklis lepte el a Margit hidat kedden este, a déli járdán bringaláncot alkotva tiltakoztak az ellen, hogy a főváros felrúgta a civilekkel kötött megállapodást, így a híd felújításából kimarad a déli oldalra tervezett biciklisáv. Készült egy kérdőív, ami…..
Se fixi, se tandem, se hibrid kerékpár; a magyar közlekedési szabályok lényegében még a rendszerváltás előtti konfekció kerékpárokat ismerik. A 15-20 éve elterjedt villogó fényű biciklilámpák még nincsenek engedélyezve, de a háromszög alakú fényvisszaverő használata, hogy…..
mr_brown 2009.08.12 17:52:13
@aachi2:
A hozzád hasonlók miatt nem lesz sose béke, és tolerancia autósok és triciklisek közt. Az én ismerősömet bringás ütötte el, mégsem mondom, hogy állat mind. Néha érdemes lenne kicsit a másik fejével is gondolkodni, vagy esetleg magába néznie az embernek. Mondjuk ki az autósok x százaléka állat, de a biciklisták x százaléka is állat. Jelen esetben az x azonos számot takar ami messze nem 100 %.
Lehet mindenkinek jobb lenne, ha nem az x százalékba akarna tartozni hanem a remélhetően egyre növekvő fentmaradó részbe.
mr_brown 2009.08.12 17:53:24
@rnmr:

Azért te is tudod, hogy konkrétan a piroslámpás áthaladási versenyen melyik csapat vezet ;)
mr_brown 2009.08.12 17:57:34
@zsalab:

Jól beszélsz. Teljes respect!