Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norton76

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
norton76 2018.09.19 18:15:21
@TanNé:
Köszönöm a pozitív visszajelzést ! Sajnos sok embernek az ad bodogságot , ha beleköthetnek az élő fába is ! Holott érdemes lenne saját házuk körül szétnézni ! Szép estét !
norton76 2018.09.20 16:37:35
@Balages74:
Kedves Balázs !
Nagyon szívesen! Örülök ,hogy sikerült valahogy megoldást találni a problémára. A rosszindulatú fotelkommentelőknek is hagyni kell valami témát, különben mit is kezdenének a való világban, kutya nem kíváncsi a mondanivalójukra . Az életük úgy is komoly mederben van, kisebbségi komplexusaik vezérlik mindennapjaikat, holott ha megpróbálnának egy picit is tudatosabban élni, még el is érhetnének valamit. Azon ugrálnak, ha valaki szóközt hagy a mondatvégi írásjel után, hát igen szánalmas. Gondolom sem a munkahelyén, sem a magánéletben nem sikerült elérni semmit, de az online világban olyan bátor és sikeres. Részemről befejeztem a fórumon való "szereplést", meghagyom a terepet a géniuszoknak :), bár voltak igen szórakoztató figurák. A célt elértük, megoldást találtunk egy problémára. Arc nélküli, rosszindulatú megnyilvánulásokra meg meg nincs szükségem, annál értékesebb az időm.
Balázs! Amennyiben elakadna a folyamat kérem keressen, de nagyon kérem privát úton :).
Mindenkinek további szép napot ! (na basszus megint egy fránya szóköz, be is adom a felmondásomat)