Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuzlee495

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asszem vérig vagyunk sértve. Bunyó karácsonyig? :Dhttp://blog.puruttya.hu/bypost/2009/11/23/Mint_egy_lany..
csuzlee495 2012.06.01 20:22:17
@Csk:
Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, hiszen kisbetűvel írtam.. Szóval köznév, az orvosi gépre gondoltam.
De most komolyan, hogy lehet egy futballklubbank azt a nevet adni, hogy Vastüdő?
Amúgy nem fociztunk, nem ismerjük egymást. Jött a múzsa, homlokon csókolt és puff, leírtam. A múzsa a hibás. A foci nem is érdekel, inkább a művészetek. Ebből kiderül, mire gondolok:
blog [pont]puruttya[pont]hu/bypost/2012/03/01/Rocco_Siffredi_SZERETLEK_18
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..