Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszeres

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
oszeres 2009.07.02 08:27:47
részlet Bors : GÁbor " Megkérdeztem, hogy mégis hogy képzelte, hogy le akart szorítani az útról, valamint megállásra szólított fel. Persze nem ismerte el tettét. A kocsim és a papírok rendben voltak. Mint kiderült, a sötét színű autó vezetője polgárőr, a Mátrix Police nevű szervezet tagja. Egy körözött gépjárműveket felderítő csapaté, amely a rendőrség által megszervezett közbiztonsági akciókon dolgozik. Lapunk megtalálta H. Istvánt, aki elmondta: egy országos közúti akcióban vettek részt a rendőrökkel, amikor elhaladt mellettük a férfi, a rendszer azt jelezte, hogy az autón nincs műszaki vizsga."
"Valóban követtem az autót, és telefonon értesítettem a rendőröket, hogy jelzett a Mátrix, miszerint nincs műszaki az autón – kezdte István, ismertebb nevén Pötyi.

– Viszont egyszer sem próbáltam leszorítani az útról. Tisztában vagyok vele, hogy meddig terjed a hatásköröm. Az úriember csupán azt felejtette el leírni levelében, hogy éppen azon a héten vizsgáztatta le autóját, és előző nap járt okmányirodában, ahol még nem vitték be a számítógépes rendszerbe a friss vizsga adatait, s ezért jelezte nálam a Mátrix, hogy nincs műszaki az autón. Végtelenül bánt, hogy az internetes fórumon mindennek elhordtak."

Na te kedves Gábor , ez akkor micsoda TEHÁT KIDERÜLT A HAZUGSÁG még az újságok is lehozták. Tehát EZEK után jobb hogy ha fogod a sátorfádat és nem hülyited tovább itt a népet a hazug dumáddal
oszeres 2009.07.02 08:33:26
@horex: és ki az a tanú , CSALÁDTAG , TÁN A 100 ÉVES nagymama , NINCS IS TANÚ MERT AKKOR ARRÓL MÁR LETT VOLNA SZÓ , mint tudjuk elfogulatlan lehet csak tanú . Én is megkérhetem a nagymamámat tanúskodjon nekem még akkor is amikor ő ott sem volt . De itt mindenki makulátlan biztos nem csinált olyat amiért meglehetne büntetni ehhez gratulálok mindenkinek .Inkább magatokkal kellene foglalkozni és építeni és nem rombolni ! Továbbiakban valójában kiszálltam ebből a BLOGból mert itt általános iskolások vannak .
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
oszeres 2009.06.30 22:55:02
@Rák Attantam: Biztos a személyiség jogainak megsértése miatt vették le ami mindenkire vonatkozik még rád is .
oszeres 2009.06.30 23:02:31
De figyu lopták már el valakinek az autóját , motorját mert én úgy néztem meg a weboldalakat , hogy ő is valamilyen lopott gépjárművek után keresgélnek ez dicséretes dolog az adófizetó állampolgárok részére htpp://www.zsarucar.hu , www.matrixpolice.hu nézzétek meg ti is ezeket az oldalakat mert ilyen témában őket találtam. Én ezek után kiszállok ebből a témából mert egy nagy hülyeség olyan embereket bántani itt akik csak segíteni akarnak nekünk ! További jó csámcsogást !
oszeres 2009.07.02 07:28:23
@Stef: JA én úgy hallottam hogy van ilyen oktatás ami több napos és mindenre kiképzik őket