Regisztráció Blogot indítok
Adatok
open

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László nem igazán érti, miért nem kapcsolják át 5 Mbites csomagra, ha már egyszer az előfizetett 15-ös nem működik. A T-Home ügyfélszolgálata ehelyett 4 hónapja azt játssza, hogy felveszik a panaszt, majd másnap közlik, hogy elhárul a hiba, pedig nem is:Engem már hónapok óta…..
Tatai cserép Tondach cserepek 2009.07.01 22:08:00
Tondach cserepek kis és nagykereskedelme akciós áron, kerámia és nem kerámia kiegészítőkkel, házhozszállítással, daruzással, ingyenes tervszámítással 33, éves garanciával...
Cserépfedés előnyei: - Hagyományos építőanyag Évezredek óta bevált és mégis nagyon modern (először az etruszkok használtak agyag tetőcserepet kb. i.e. 800 évvel)Leghagyományosabb és legelterjedtebb tetőfedő anyag - Természetes alapanyagból készült környezetbarát…..
- Színtartósság Hogyan történik a színezés?Engób - Az engób egy agyagásványt tartalmazó festék. Az engóbot az égetés előtt speciális szórógéppel, vagy merítéssel viszik fel a kiszárított cserépre. Az engób felülete matt, vagy enyhén fényes. Az engób elősegíti a…..
Kerámia cserép előnyei:- Hőszigetelés A kerámia tető alatt a belső légtér forró nyár esetén is kellemesen hűvös marad, míg a hideg télben biztosított a belső tér kellemes melege. Mindez korszerű hőszigetelési rendszer hozzárendelésével érhető el.Nyár: Zárt rendszerben…..