Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klorofeeling

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szép nyári hétvégi napon úgy döntöttem meglátogatom az öregemet. Kocsiba pattantam, irány egy kis település, ahol lakott. Beparkoltam a ház elé, de nem találtam otthon. Egy pár házzal arrébb dolgozott valakinél, kaptam az infót. Felkerekedtem és hamarosan meg is találtam.…..
Aznaposság Bemutatkozás 2009.07.08 08:14:30
Tudom, hogy fura lehet, hogy a második bejegyzésben ejtem meg, de ez már igazából megtörtént, csak nem tudtam még kezelni a blogot és kitöröltem.  De talán sikerül beletanulnom. Tisztem: pedagógus. Na most ez, főleg ilyenkor júliusban, lehet hogy néhány emberből ellenszenvet…..
Aznaposság Az a fránya tejsav 2009.07.02 17:25:00
Már a hétvégén belekóstoltam egy kicsit a vajsav ízébe. Tudjátok, ez az az anyag, ami "csípi az izmokat", egyszóval izomláz. Apósom nagy Mekk-mester. Otthonában minden megtalálható, ami bármely ioltam igazi mesterember dícséretére válhatna. Van ott szegbelövő…..
Görbe bögre Egy nap a sok közül 2009.06.30 22:12:00
 ( a cikk egy miskolci csőtörés apropójából íródott)Az előző pillanatban még senki, beleszámítva a Kossuth úton lakó targoncakezelőt, aki azért szokott rá a dohányzásra, hogy a többiekhez hasonlóan neki is legyen kávé szünete, még ő sem gondolta volna, hogy itt, a…..