Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boróka hercegnő

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi magunk sem értettük, 2007 után miért nem szerepelt a COOL LISTA-n 2008-ban. Aztán kiderült, hogy azért, mert szép csendben megírta a 2000-es évek legjobb magyar könyvét. Hírnévről, pénzről, sikerről, egy komplett generációról, és persze a coolról. Ráadásul Gábor a…..
boróka hercegnő 2009.12.12 01:01:11
Cool List Hungary 2009 Kovary Peti 2009.11.30 19:00:00
Az idei a nagy változások éve volt számára. Újból kitalálta magát, és így született meg a legcoolabb magyar Nikki Sixx imitáció. És ha még hozzátesszük, hogy továbbra is ezerrel nyomul a NEO-val és a Stoneddal, akkor senki nem vitathatja a helyét egy ilyen cool listán...
boróka hercegnő 2009.12.12 00:59:57
Cool List Hungary 2009 Jacked Tomi 2009.12.01 17:00:00
A Jacked zenekar hátrébb húzódott, hogy a jövő évi coolparádét tervezzék, de Tomi addig is mágnesként vonzza az irigykedő tekinteteket, amiket a kúl életstílusa miatt kap...
Sziasztok :)))Biztosan sokan vagytok, akik már várják december első hetét, amikor kiderül, ki Magyarország 50 legcoolabb embere! Nektek már nem kell tovább várnotok, hiszen tavalyhoz (és persze 2007-hez!) hasonlóan most is elindul végre a visszaszámlálás, péntekig egyesével…..
Ha láttál Magyarországon már szemtelenül stílusos, merészen divatos és őrjítően cool hapsit, akkor az csakis Ghouls Máté lehetett! Ez a srác még a reggeli kávéját is kúlsággal édesíti...
boróka hercegnő 2009.12.12 00:52:46
Cool List Hungary 2009 Cigi Laci 2009.12.03 11:00:00
Sajnos sokan vannak olyanok, akik egyik évben coolak, aztán a következőben már kevésbé. Cigi Laci nem ilyen. Az ő coolsága konstans, és olyan stabilan mutat irányt, mint a Budapest legcoolabb bulijaiban előadott dj-szettjei...
boróka hercegnő 2009.12.12 00:52:05
Cool List Hungary 2009 SP 2009.12.03 13:00:00
Hogy a fenében tud ez a srác egyszerre lenni a lányok kedvence, sikeres művészeti egyetemista, a magyar Mike Skinner, mindennek tetejébe pedig egy ilyen veszettül cool fickó? Őszintén: halvány fogalmunk sincs...
boróka hercegnő 2009.12.12 00:51:20
Kúlsága a legjobb példa a megbízhatóságra, hiszen Árpi cool reggel, cool délben és cool este, még egy pillanatra sem hajlandó lemondani erről a szokásáról. Csoda, hogy Varga Zsuzsa is minden követ megmozgatott, hogy együtt dolgozhasson vele?..
Egy Hangmás koncert olyan élmény, mintha az embert felkapná egy kúl-tornádó, jól megforgatná, aztán teljes erőből földhöz verné, és ez javarészt a legcoolabb magyar frontembernek köszönhető, aki ha a színpadra áll, sosem tudhatod, hogy mi fog történni a következő…..
boróka hercegnő 2009.12.12 00:49:38
Cool List Hungary 2009 Kolin Márk 2009.12.03 17:00:00
Kolin Márk idén, szemben a tavalyi évvel, nem a Cool Listát nyerte meg, hanem inkább befutott, és igazi sztár lett. Vajon jövőre a világot hódítja meg, első lesz a 2010-es Cool Listán, vagy esetleg mindkettő egyszerre? Ha van cool pasi, aki mindenre képes, az egyértelműen csak Ő…..
boróka hercegnő 2009.12.12 00:48:49
Cool List Hungary 2009 Jehova Csabi 2009.12.04 12:00:00
  Az elmúlt két évben azt már megtanultuk, hogy övé a legkúlabb hajkorona, és azt is, hogy a glam zászlaját itthon egyedül tartja magasba, de azt fogadjunk, hogy nem sokan tudják, hogy halálbiztos kezű újságíró és überkúl blogger is egyben. Ugye jegyzetelt mindenki?…..
boróka hercegnő 2009.12.12 00:47:47
Idén sajnos nem csak kúl cselekedeteivel hívta fel magára a figyelmet, így egy pillanatra az is megfordult a fejünkben, hogy kimarad a 2009-es listából, de aztán rájöttünk, hogy nem hülyíthetjük magunkat, hiszen mégiscsak egy Kúllista-skála szerinti 10-es erősségű kúlsággal…..
boróka hercegnő 2009.12.12 00:47:10
Cool List Hungary 2009 Moog Ádi 2009.12.04 18:00:00
Ne kerülgesük a forró kását: Moog Ádi Magyarország legjobb pasija, akiért nők ezreinek és férfiak százainak szíve dobog. Ő hazánk legcoolabb zenekarának gitárosa is. Na és ha még ehhez hozzátesszük, hogy ő az ország egyik legjobb fiatal építésze is, akkor már mindenki…..
Cool List Hungary 2009 Moog Tonyó 2009.12.04 11:00:00
Tudjátok miben más 2009, mint 2008? Hát hogy Tonyó most már nem egy pofátlanul cool srác, hanem egy pofátlanul cool férfi, akitől az érett nők is benedvesednek...
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
boróka hercegnő 2009.09.14 22:47:32
@nemzetiszocialista: hát én azért tudnék mesélni,hogy szakrendeléseken mik mennek.nem kell ide hálapénz,operálnak ők a pontokkal eleget(15perces megfigyelés és társai).
amúgy meg ha épp te ismered be,hogy sokan hálapénzt fogadnak el,a munkáltatók jelentős része pedig nem jelenti be az alkalmazottakat,akkor csak az államot hibáztatni szerintem,hát,érdekes.az állam csak abból tud gazdálkodni,amit a kedves adófizetők beraknak a kasszába,ezt kéne megérteni,tudatosítani.ha mondjuk elcsalod az adóbefizetést,akkor nem másnak teszel rosszat,mint magadnak/a hazádnak(redisztribúció,ugye) egyébként ezzel együtt sem azzal van a baj változatlanul,hogy nincs elég pénz az egészségügyre fordítva:2004ben a gdp 8,3%át fordítottuk rá,az akkori,15 taggal operáló EU(ugye emlékszünk,hogy mely országokról van itt szó?kb európa húzóerejéről) átlaga 9%-ra jött ki. egyszerűen rossz helyre megy a pénz(pl. fölösleges kórházi ágyakra,fölösleges szolgáltatásokra),ebből pedig nyilvánvalóan az következik,hogy ahová kéne,oda meg nem fog jutni.és mivel alapvetően béna a szisztéma,a még több pénz mit oldana meg?semmit.ezt a rendszert inkább újra kéne szervezni.
ezt a "A korábbi legnagyobb befizetők,a jómódú,tehetősebb réteg mint átment a magánpénztárakhoz,ott kamatoztatja a pénzét" pedig újragondolnám,ugyanis a munkáltató mindenképpen fizet tudomásom szerint az állami TB-kasszába,de persze ha mégse,akkor meg úgyis ott az állam,aki a kassza hiányát nem másból fizeti ki,mint az általános adóbevételekből(mertugye még mindig a költségvetésből gazdálkodik,ahogy fentebb írtam-ahová meg mi fizetjük a pénzt).
ezzel együtt én pl. a vizitdíjjal sem értek egyet ilyen formában,ahogy meg akarták valósítani,mert az a 300forint kb úgy elmegy adminisztrációra,automatatelepítésre stb,ahogy jött. mást kéne,de valamit kéne.valahogy.valamikor.nemsoká.mert ez így tarthatatlan.
boróka hercegnő 2009.09.15 18:32:05
@Bobby Baccala:
"maradjunk annyiban hogy a magyar mg 1. osztályú termékeket állít elő" hát azért ez így kicsit éles.járj többet piacra.
"az eu nem jótündér." jajdehogynem(legalábbis Magyarországnak)ugyanis abban a szerencsés helyzetben vagyunk,hogy akár a 2-3szorosát tudja visszakapni az ország az EUtól,mint,amit befizet.Dehát kinek is hiányzik az a pénz,ennek az országnak biztosan nem,ugye. Nyilvánvalóan semmi nincs ingyen-hiába hiszik azt sokan itthon-bizonyos feltételeket teljesíteni kell a tagásghoz,de ezek a szabályok inkább csak jót tesznek az országnak,pl. környezetvédelem is sokat fejlődött,sőt,igenis jót tesz a kereskedelemnek is. Mondjuk ezen a ponton jegyezném meg,hogy még az is egy érdekes dolog,hogy szeretnénk,ha valamiben világhíresek lennénk,jó lenne,ha sikerülne terjeszkedni külföldi piacra,de azért ami külföldi termékek ideérkeznek,az fúj és sétáljanak haza.
és régen voltál angliában;)énis vásároltam rendesboltban,és lehet,hogy az ilyen alsókategóriás dolgok akár ugyanolyan árban vannak,de ami mondjuk az eggyel feljebb kategória az már esélyes,hogy rosszabbuljárós. nekem legalábbis valahogy mindig drágábban jött ki az evés,ha már untam a tescos tematikát.és tényleg csak olyasmikről van szó,amiket itthon is megvenne az ember,átlagos márkák totál átlagos termékei,elméletileg egy olcsó nagyáruházban. a lakhatás meg minimum 3x annyi amennyiben nem a világ végén élsz,és akkor még rossz környéken laksz a városban. és még nem beszéltünk a közlekedésről,bulizásról stb,szóval azért ott sincs kolbászból a kerítés.de mindegy,nem is ez a lényeg,hanem,hogy ők megcsinálták a tutit,mi meg nem,de azért már ne ők legyenek a hibásak,hogy mivel arányaiban többet keresnek stb,ezért nyilván ahhoz fog igazodni az eu-s támogatás is(amúgy az egyesült királyság azt hiszem ráadásul pont olyan ország,ami többet fizet be az eu-nak,mint amit visszakap. vajon akkor mégis miért éri meg nekik tagoknak lenni?talán mert tudják,hogy jó dolog?)
és volt,aki igenis azt mondta,hogy a magyar termék mindenben üti a behozott dolgokat csupán azon az alapon,hogy magyar:)-hát erre írtam,amit írtam,mert ez így nonszensz.olvass vissza.
"és aki mindig azt hangsúlyozza, hogy mennyivel okosabb mint a másik, az eleve gyanús..." ismét arra kérnélek,hogy olvass vissza. egyáltalán nem hangsúlyoztam,hogy okosabb vagyok,csak a megszerzett tudásom alapján leírtam,amit gondolok---amire olyanokat kaptam vissza,hogy mekkoranagyon hülye vagyok az nem is úgy van,meg különbenis biztos funcionális analfabéta vagyok,lelkileg sérült,utcán cumizok embereket,meg eleve miaz,hogy több dologhoz merészelek érteni,olyan nem is lehetséges. hát pedig de(a többi lereagálás az meg csak a vitapartner szintjét minősíti,nyilván).majd ha előbújik az indexem valamelyik szekrényem mélyéről vagy esetleg meglátogat pár régi órarend, amellett a bizonyos kávé mellett;) ígérem megmutogatom,hogy igenis,mennyi mindent próbáltak a fejembetömködni. persze ez nem lenne garancia arra,hogy nekem legyen igazam,mindenesetre ittmost valószínűbb,minthogy annak legyen,aki folyton belémköt totál irreleváns és olcsó dolgokkal,aki általában csak érzelmi alapon képes megnyilvánulni-magyarul elfogult,aki soha nem látott egy rohadt könyvet a témában, és nem mellesleg aki ott tart,hogy a homoszexualitás egy divat.hát azért már áljon meg a menet...
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
boróka hercegnő 2009.08.12 01:01:59
szokás szerint megint csupa expert szól hozzá a témához,szóval az is egészen biztosan csak a véletlen műve lehet,hogy sok a hülyeség;)Ugye vannak itt az olyanok,akik nagggyon valószínű,hogy érden laknak,ha rendszeresen jeggyel utaznak,ellenben teljesen megértik a sofőrök lopkodását,meghát " úgyis mindenki jól jár".pedig ebben a történetben csak a sofőr jár jól,hosszú távon már ő se biztos.sokan leírták ,hogy ha azt látják a volánnál,hogy csökken a kereslet,akkor biza a kínálat is csökkenni fog- közgáz első félév stbstb.persze erre jó magyar szokás szerint legyinz,aki félévente utazik egyszer volánbusszal,talán még röhög is rajtam,hogy én bizony hétvégenként 40percet is állok a buszra várva,ha elment mondjuk 5perccel előbb,mintahogy ki votl írva a menetrendjében.DE:a helyi és helyközi közlekedést tudtommal mindenképp biztosítani kell,szóval ha veszteséges,akkoris fizet az állam a volánnak,hogy azért csinálja csak tovább.ebben az a legnagyobb buli,hogy lehet,hogy ti csak félévente egyszer vesztek olcsójegyet,viszont azt én kb. lefogadom,hogy sokkal többet fizetnek vissza a volánnak az adóitokból támogatásra,mint az a 140ft,amit egyszer nyertetek(merthát ugye nyilván van,aki meg többször bliccel,mégkevesebb pénz,ilyen ez a popszakma).ez a „fizessük meg a sofőröket” meg enyhén szánalmas szöveg,volt alkalmam diákmunkázni gyárban,ahol a munkásnénik 500as órabérrel tolták mellettem. a buszsofőrök mitől olyan különleges munkaerő?persze,értem én,felelősség(azért is keresnek többet,mint az említett nénik!),de azért fék…arról nem is beszélve,hogy szembejött egyszer régen egy sofőr-toborzó plakát,és mintha olyanok is szerepeltek volna rajta a fizetés mellé plusz juttatásként,hogy nyaralás,munkaruha,igény szerint szállás biztosítása!!,utazási kedvezmény stb.,de hát ez rég volt,tán igaz se volt.továbbá ha a bkv-ügy okán látjuk,hogy mindenki lop,akkor méééér hiszi azt bárki is,hogy az addig mutyizó buszsofőr majd leáll,ha kétszer annyit kap mondjuk?a fejekben kéne rendet rakni,ugyanis aki etikus,az akkor se lop,ha nincs pénze.
a ferryman-féle „mindenkinek jár az autó,mert az nemluxus” szöveghez meg annyi a mondandóm,hogy ha mindenki kocsival járna,mert tulajdonképp az igazából nem is olyan drága ám,akkor a sofőrök hol dolgoznának szivi?és ha el is fogadom,hogy hát a kocsi az kell,mert anélkül a sofőr egy senki az életben(ami persze nem így van), akkor mégis milyen jogon lop meg magánál szegényebbeket(mert ugye ha a kocsi nem luxus,akkor busszal járni igen nagy csóróság ezen logika mentén).végül pedig a minden témánál kötelező jelleggel felbukkanó svédországban/tündérországban/angliában 50000000000x többet keres a diplomanélküli takarítónő-zés meg nonszensz.lehet,hogy mondjuk nyugaton magasabbak az fizuk,csak pl. egy barátnőm,aki most ment ki tanulni angliába épp múlt héten osztotta meg velem,hogy a lakbér,amit egy tetves szobáért london egyik gagyi külvárosában kifizet,heti!!! 40ezer!!!! forintnak megfelelő összeg. meg ittam már én 1.5fontért 3dl üditőt is.nyilván ettől még átlagban jobban élnek,ez tény,de ennek mondjuk ezerféle oka van,történelem,adottságok,miegymás. és azt csak zárójelben teszem hozzá-mert biztos nicns köze az életszínvonalukhoz!!!-,hogy pl.skandináviában a legkisebb a korrupció legfrissebb tudomásom szerint.;)