Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RPCJFan

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Okés, kicsit túlzás, mert ahhoz le kellene vakarni a maradák 5762 blog nevét, de a hivatalos blog.hu pólón rajta van e kicsiny oldal neve. Rögtön az általam (*irónia mód bekapcs*) annyira nagyra értékelt (*irónia mód kikapcs*) "szakíts ha bírsz" blog mellett.Náluk 3500…..
RPCJFan 2009.10.28 08:55:31
@freddyD: Az opcsal blogod is rajta van ;-)
Azta mindenit. 27.-én abszolút blogrekord született. Igaz, kellett hozzá egy kis Index-es támogatás (olyanfél napig be voltam linkelve a főoldalra), de ez még akkor is egy olyan adat, amelyet sok blog megirigyelne. Nem szeretek ilyen konkrét adatokat kiadni, de a nagy rekordokat eddig is…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
RPCJFan 2009.08.27 16:45:18
OFF : Megnyilt a blogom :)
www.wwwrpcjfan.blog.hu Első vidim már fenn van, a második készül, ötlet már megvan (és ütni fog) és remélem a második jobb minőségű lesz. Mindenképp nézzetek be, még fejlődik, de azért jó. Am az első vidim mesterlövészes :) Konstruktiv kritikákat várom odaát :D

www.rpcjfan.blog.hu
RPCJFan 2009.08.27 17:01:05
@freddyD: Rendben, nem tudtam ilyen lehetőségről :P
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.24 21:46:43
Az állapotjelző még mindig defekt, úgyhogy ki is veszem addig, amíg nem jön rendbe.Már megvan az új alany, amely valami bődületesen gagyi :P Ezt az olyan játékok közé sorolnám, amelyek már maguktól is megevettetik a játékost, persze akaratlanul. Az ilyet mindig szeretem, mert így…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..