Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolly Windsor

6 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eü-láda és a fényvisszaverő háromszög mellett a koporsó is alaptartozéka annak az autónak, amellyel a félszegre szigszalagozott Rómeót szállítják a hásziendára. Sok mindenen ment keresztül abban a bizonyos fészerben, mielőtt onnan szabadulva kilehelte lelkét a hideg…..
„Ugye, nem ugathatom le, meg nem oszthatom ki, mert a főnököm. Meg nem is lépi át azt a határt, hogy leteperjen vagy ilyesmi” – ha az ötvenes kövér főnöknő rád mászik, jobb ha becsukod a szemed és tűrsz. De akár ki is találhatsz magadnak egy okos kis…..
Dolly Windsor 2011.05.31 20:14:33
@ahha: Ott a pont! Ez eddig miért nem tűnt fel senkinek sem? :/:D
Minden óvintézkedés ellenére Vilmos herceg és Kate Middleton első közös házastársi képén felbukkant a bugyi-királynő. A Liszt Ferenc Repülőtéren (nem ez a hivatalos neve, de ezt most ne cincáljuk) minden óvintézkedést megtettek, hogy ne történhessen meg az, amitől mindenki…..
 Minél több darabot látok a Centrálban, annál inkább úgy érzem, hogy a Deák tér és az Opera közé besuvasztott Révay utcában van fővárosunk legizgalmasabb, legfiatalosabb, és mondjuk ki; legjobb repertoárral rendelkező színháza. Az Ájlávju... de jó vagy, légy más!…..
hogyvolt House 6x05 - Instant karma 2010.05.05 09:00:00
House-hoz ezen a héten olyan hetibeteg kerül, akivel már a világ összes túlfizetett orvosa sem tudott mit kezdeni, így a milliárdos apuka úgy döntött, ideje erősítést hívni, és egyenesen a legjobbhoz fordulni. Apuci amúgy igazi üzleti zseni, a keze alatt arannyá vált minden, a…..
Dolly Windsor 2010.05.06 15:01:08
@Ebzon: Először is engedd meg, hogy gratuláljak az idegennyelv-tudásodhoz :) (Ahhoz pedig pláne, hogy bár azok számát gyarapítod, akiknek nem fontos a helyesírás, csak a túúúristát (sic! - pardon, mond ez neked valamit?) vétetted el... legalábbis ez a legfeltűnőbb :)) Amúgy meg sajnálom, hogy lunanyuszira förmedtél rá, holott az egész témát én vetettem fel, szóval a nevedben is bocsánatot kérek tőle :))
A nézeteidre pedig csak azt tudom mondani, hogy aki intelligens embernek gondolja magát, az tudja, hogy a muszáj pontos 'j', a lyuk pedig 'ly'-os, valamint az egyelőre nem egyenlőre. Hát ennyi!
Dolly Windsor 2010.05.06 20:23:48
@PuffCinq: Aztaaa... Ezt a kellemes meglepetést! :))) Végre valaki tudja, ki Dolly Molloy, illetve egyáltalán azt, hogy ki Wodehouse! Szóval igen, onnan van. :)
Dolly Windsor 2010.05.10 21:58:01
@PuffCinq: Ó hát igen, a jó öreg Szappan .. ;) Amúgy ha már Wodehouse és Majd a komornyik, akk reklámozom magam és itt is elmondom, h megfeliratoztam az első epizódját, fent van feliratok.hu-n, de szívesen át is tudom küldeni, ha vki igényli :)) Nem a legegyszerűbb angol szöveg (haha, témánál vagyunk :DD), magyarul meg nincs fenn sehol... szóval annyira idegesített, h lefordítottam :D
  Pontosan egy hétig halogattam a bejegyzés elkészítését, hogy mégiscsak érlelődjön bennem a kritika, ami hirtelen felindulásból talán még negatívabban hatott volna, mint most. Én, mint A kategóriás Monty Python- rajongó, hatalmas reményekkel indultam neki ennek a…..
Rna a tudatos vásárlók új generációját képviseli: ugyan nem találta meg a blokkot, mégis addig erősködött és addig győzködte a Tally Weijl kelletlen eladóját, amíg visszakapta a szakadt ing árát. Fiatal kora ellenére határozottan, de udvariasan állt ki az igazáért, és mi…..
Annyi szent, hogy Tabáni István rajongói igen hangosan képviseltették magukat a mai előadáson; a mögöttem ülő (színházba nem, de plázába nagy gyakorisággal járó) hölgyemények elfelejtették, hogy nem a futópadról nézik a plazmatévét, hanem kultúrhelyen tartózkodnak, így…..
Valljuk be, hogy nem mindig örülünk az Amerikából érkező dolgoknak. Bár a sajtburger, a kóla és az "amcsiromcsivígcsi" filmkategória általában nagy népszerűségnek örvend, a gazdasági világválságot azonban mindenki visszaküldené a feladónak...Nos, az Avenue Q című…..
Mindig is tudtam, hogy Alföldi Róbert nem egyszerű eset. Sajnos azonban idáig nem volt lehetőségem megnézni egyetlen darabját se, pedig kétségkívül tanulságos lehet egy-egy rendezése azok számára, akik nem akarnak 3500 Ft-ot, vagy még többet költeni egy IQ-rombolásra.Ezzel nem…..
Nem, nem tévesztettem házszámot, valóban egy színdarabról van szó, és nem az ugyanezen néven futó - egyébként szakmabeliek által nagyratartott, -  filmről, melyet a dán Lars von Trier vitt vászonra alig hét évvel ezelőtt. A Dogville című, a darab végén kifejezetten…..