Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigi.

10122 bejegyzést írt és 469 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DM Live Wiki ismét egy elképesztő felvétellel gazdagított minket. Végre megtudhattuk, hogy miért "I Sometimes Wish I Was Dead" a Speak And Spell bohókás dalának a címe - hát azért, mert az ezen a koncerten elhangzó verziójának az utolsó sora ez!Nézzük, miket gyűjtött össze a DM Live Wiki a…..
Szűk másfél óra a hőskorból: ma 39 éve jelent meg a Depeche Mode első koncertvideó-kiadványa, a THE WORLD WE LIVE IN AND LIVE IN HAMBURG! Itt a teljes VHS tartalma:  ..
Egy kis kellemes vasárnap reggeli hallgatnivaló: ma 21 éve jelent meg Martin második szólólemeze, a COUNTERFEIT 2! Itt a teljes lemez.  ..
9 éve jelent meg az MG, azaz Martin Gore 16 számos instrumentális szólólemeze. Emlékezzünk most a lemezt záró ünnepélyes BLADE című dallal!  ..
Nagy meglepetés volt 2017-ben, a Global Spirit Tour első tízszámos fellépésén, amikor Martin az egyetlen saját maga énekelt dalaként a LITTLE SOUL-t vezette elő Peter Gordeno zongorakíséretével. Ekkor azt gondoltuk, hogy a Sounds Of The Universe ritkasága (ami ráadásul a második volt már ezen a…..
És akkor egy kis önfeledt karlengetés a ma 15 évvel ezelőtti Jimmy Kimmel Show végéről: ez a Never Let Me Down Again! Ezzel búcsúzunk ettől a négy zsúfolt, eseménydús naptól, véget értek a Sounds Of The Universe-napok itt a blogon.  ..
Ez pedig a ma 15 évvel ezelőtti Jimmy Kimmel fellépés 2 dala. A hétszámos fellépésen három dalt is eljátszottak a vadonatúj Sounds Of The Universe-ről: a slágervárományos Wrong és Peace mellett játszották - nyilván Dave kedvéért - a Come Back-et is. A maradék négy dallal pedig nem vállaltak nagy…..
Már Dave Gahan 2003-ban is fellépett a Jimmy Kimmel Show-ban, 2009-től azonban hagyománnyá vált, hogy az együttes az egyik első promóciós fellépését az amerikai komikus műsorában vállalja el. 2009-ben igen nagyszabásúra sikeredett a fellépés: több, mint 13 ezer ember gyűlt össze a Hollywood Blvd…..
Leebgni az Univerzumban - még egy írás a régi Freestate.hu-ról, 2009-ből, a Sounds Of The Universe megjelenésének korszakából...
2009-ben a Szörfdeszka.hu-ra nemcsak én, hanem Josh cimborám is írt kritikát. Ezt:   "Mint ahogyan 2005-ben, úgy idén is volt önkontrollom, és nem töltöttem le idő előtt az új Depeche Mode lemezt. Amolyan utolsó mohikánként kivártam a hivatalos megjelenést - ez ma már hovatovább egyedi…..
Én 2009-ben a Szorfdeszka.hu oldalra írtam egy kritikát a Sounds Of The Universe-ről. Ezt:   A Depeche Mode mindig is meglehetősen problémás együttese volt a popzene történelmének. Noha egy angol kisváros szürke hivatalnokaiból és nihilista punksrácaiból alakult meg, és ezáltal minden…..