Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gearboy46

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Mazda egy ideje már ott kavar a hot-hatch-ek között. Az előző Mazda 3 MPS-nek azonban még nem sikerült betörnie a belső körbe. Most itt az új, és nem ismer tréfát. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Nehezen tud beállni egy parkolóba? Lehet, hogy ön tényleg béna, de sokkal valószínűbb, hogy a parkolóhely rettentően kicsi. Vélemények azonos című írásunkról...
Gearboy46 2010.01.29 17:22:16
@sipike78: heló

Még most is így tanítják a parkolást, orral és háttal be kell tudni állni. Ezzel nins baj, de a párhuzamos parkolás az nemnagyon megy. A vizsgán abból áll, hogy kb 20 km/h-ról kell megálni max 30 centire a szegélytől. Akadáj se elötted, se mögötted. Minden hülye képes megcsinálni. Forgalomban már próbálgatják, de nem veszik komolyan ott sem.
45 fokos parkolóba meg aztán végkép nem tanítanak meg beálni.
Minden hülyeségre megtanítanak ami tök fölösleges, de autót vezetni nem.

A háttal parkolásról meg annyit, hogy szerintem panellakásos lakótelepen szigorúan tilos így parkolni. Ha orral állsz akkor megvan a veszélye, hogy a járdára rálógó autó orrát egy részeg csöves, kicsgyerek stb... nekimenjen, összekarcolja stb... de ha esetleg háttal álsz akkor a parkolóban raccsingoló hülyegyerek sokkal nagyobb kár tud tenni a kocsidban, esetleg összegyűri a hűtőd, ezzel meggátolja a másnap reggel elindulásod, ráadásul nem tul finom dolog a lakótelepi parkolóban hűtőt cserélni.( ugye az autók 99%-a a lakótelepen orrmotoros)
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..
  Kicsit hangos, kicsit bárdolatlan és egyszerű, de nem ajánlatos piszkálni, mert csúnyán orrba verheti a jómódú kölköket. Vélemények azonos című írásunkról. ..
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gearboy46 2009.11.10 18:19:28
@335 killer: Nah! Gyere egyet velem! Nem pont ilyen az enyém de odaverném a bajor fosládád az biztos! =DDDD
Gearboy46 2009.11.10 18:43:03
@335 killer: Jaaaj! Nem láttad a Sok DDD betűt a kommentem után? Nem nagyképűségből írtam, hanem igyekeztem humorosan reagálni a komentedre!
Az agngolhoz: Igen jelenthet cselekvést is, tehát hogy megöl egy 335 öst, de lehet maga egy gyilkos 335 is! :)
Gearboy46 2009.11.10 19:33:24
@visszakettopadlogaz: Sajnos igen.:(
Tavaly nyáron vettem egy újabb sportkocsit. Jó idők jártak, a dollár sosem volt ilyen olcsó, a válság még sehol, és kellett valami kikapcsolódás a dolgos hétköznapok után. Egy autós újságíró, tudják, az élet császára, meg mit venne önjutalmazás-képpen, ha nem egy újabb…..
Gearboy46 2009.07.31 10:19:02
@kalandrover:

Triál/crawler. Nagyrészük egyedileg épített, elektromos autó.
Gearboy46 2009.08.01 09:24:28
@kalandrover:

ÁÁÁ Te! Nem olyan nehéz ez! Ráadásul a triál és crawlerezés a leg igénytelenebb, karbantartás terén! Nem kell félni a modellezéstól! Nem egy nagy dolog! Ezt a TT-t is nagyon könnyű, sőt szórakoztató karban tartani! Olyan mint egy Lego! De még a bonyolultabb robbanósokat sem vészes eltartani!
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
A tajvani Kymco egyre komolyabban veszi az európai piac meghódítását – még az olyan, hazai márkák iránt elkötelezett országokban is egyre népszerűbbek, mint Olaszország. Xciting óriásrobogójuknak megérkezett az R-változata, amely fényezésében és dizájnjában is eltér a…..