Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonoxhun (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a Netkutatások blogon is írtak róla, a CheckFacebook.com adatai szerint a Facebook magyar közössége felkerült a legdinamikusabban növekvő országok közé. Egészen pontosan a 10. leggyorsabban növekvő ország Magyarország. Jelenleg amúgy az adatok szerint valamivel több mint 373…..
vonoxhun (törölt) 2009.09.02 12:04:41
@zaphodbb: @azAttis:

Bizony jelent, am ezt kérdésnek akartam feltenni, csak lemaradt a "?" jel.

Am, ha szeretnék kritizálni egy ételt, akkor szakács kell, hogy legyek??? Miért mutassak valamit?

Megtennéd nekem, hogy összefoglalod nekem p.l. a facebook gyakorlati hasznát?
Az NRC frissen publikált mérése szerint a magyar internetezők 52 százaléka, vagyis kb 2 millió honpolgár rendszeresen olvas blogokat. Míg mindössze 9 százalék tudja rávenni magát rendszeresen, hogy írjon is saját blogjába. A blogok olvasgatásánál már csak a Wikipedia…..
vonoxhun (törölt) 2009.08.27 13:24:45
Ezen a blogon is többször volt már téma, hogy wireless világunkban immár csak egy nagy megoldatlan problémakör maradt. És ez pedig a vezeték nélküli áramellátás. Nos, a WiTricity éppen azon ügyködik, hogy a kütyük számára is elérhetővé tegye a kábelmentes áramellátást.…..
vonoxhun (törölt) 2009.08.25 18:32:04
Néhány héten belül megszorító intézkedéseket vezet be a Wikimedia Foundation a Wikipedia angol nyelvű verzióján. Az új szabály értelmében egy adott változtatás egy szócikken csak akkor fog kimenni élesbe, ha egy "tapasztalt" wikipedista szerkesztő azt jóváhagyja.A…..
Az elmúlt hét #webi twitjei mellé most felsorakoznak a #sziget hash alatt megüzent 140 karakternyi életjárulékok is. Haladunk visszafelé az időegyenesen... via thedotkom hvg_hu Megdőlt a látogatócsúcs a Szigeten http://bit.ly/CeITc #sziget tapsihapsi http://twitpic.com/e7h1y -…..
vonoxhun (törölt) 2009.08.18 13:37:23
Nos, még zajlik a Golden Blog úgynevezett mainstream kategóriájának versenye. A nevezettek listájába valami megmagyarázhatatlan oknál fogva bekerült a Webisztán is. A nyeremény pedig egy rakat PC-játék. Szokásunkhoz híven most is felajánljuk a nyereményeket nektek. Ha nyerünk, a…..
Webisztán Twitterszemle, 9. hét 2009.07.28 11:12:38
Twitterrel kapcsolatos érdekességek, 404-es össznépi kedv, új Firefox dizájn, a Word, mint böngésző... a hét twitjeiből szemezgettünk megint.sycko Amazon befektetesek, vasarlasok, szepen vizualizalva http://bit.ly/LajBw #webiSzepiHC Link: #webi - új képek a firefox 4.0-ról…..
A Facebook saját hirdetési rendszerében található becslés szerint mára 320,760 ezer magyarországi felhasználója van a Facebooknak. Ez a becsült érték néhány hete még 300 ezer alatt volt (via ClearOnline).2008 januárjában 60 ezer, múlt télen pedig 140 ezer magyar felhasználója…..
Egy francia hekker azt állítja, hogy sikeresen betört a Twitter néhány alkalmazottjának inboxába. A meglesett levelezésekből az derül ki, hogy a Twitter üzletpolitikája végtelenül egyszerű: létrehoznak egy Twitter-accountot egy celeb nevében, amit elkezdenek követni a netezők…..