Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RekTor

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester helyettes a Népszavának: "Bajnai Gordon miniszterelnökkel három különböző forrásról egyeztetünk, eltérő ütemezésben és céllal: ötmilliárd forint likviditási hitelről, 25 milliárdos reorganizációs hitelről és további 30-40…..
RekTor 2009.09.18 09:31:52
@zero: úgy ennyi, hogy az életszínvonal, és az átlagbér jóval magasabb mint nálunk...

Tényleg leszarnám, ha minden flottul menne, de nem megy! És erre még meg is akarják magyarázni, na ettől kapok agyfaszt...
Lassan már az óvodai szintet sem üti meg a magyar belpolitika.... Orbán Tusnádfürdő után most két hétre Mexikóba utazott családjával, Szíjjártó Petike elárulta, hogy a Boss egy barátjánál vendégeskedik valamelyik mexikói városban, és ő hű csatlósként még az NB1-es…..
Ha mi csináljuk meg, már lerohanták volna tankokkal Budapestet, ebben biztos vagyok... Kedden a szlovák parlament elfogadta a nyelvtörvény módosítását (a 150 fős összlétszámból 136-an voltak jelen, 79-en támogatták a módosítást), amely szeptembertől lép életbe. Marek…..
RekTor 2009.07.01 10:37:44
Ez egy kabaré! Ezek a magyarul beszélő csehek nagyon nyitogatják a pofonosládát...legalábbis nyitogatnák, ha nem egy ilyen szerencsétlen balf@sz galeri vezetné a külügyet! Valaki magyarázza már meg nekem, hogy a mi külügyünk miért nem képes soha, semmilyen életképes érdekérvényesítésre??

Egy 15 éves államocska - akiket talán katonailag még mi is levernénk - itt keménykedik a szomszédban? Vágják már pofán ezeket a nacionalista,kisebbségi-komplexusos senkiket!
UniSUX Kezdetnek 2009.06.30 18:06:00
Én még mindig szopok! Hatodik évemet fejezem be egy jogi egyetemen, igaz, ez már egy másik, mint ahol elkezdtem - onnan kb. minden korábbi ismerős átigazol -, de a magánhibámon kívül az egyetemi rendszer is tett érte, hogy ide jussak, és kb a kitagadás szélén álljak a családomon…..