Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hozéluiz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
Hozéluiz 2012.01.04 22:34:00
@tervek: az államcsőd kis baki lenne? mert az közeleg..
Hozéluiz 2012.01.04 22:48:04
@tervek: nem sokáig, és ez a lényeg, összeroppanunk az EU szorításában ( vagy IMF )
nem kellett volna..
nem kellett volna diktatúrát szabadítani az országra, egyik kutya másik eb alapon.
Ebből jól már sose jövünk, ki, az 100 %.
Legalább, ha csődbe kell is menni, a c:gányok ne szorítanák még a nyakunkat!!
Hozéluiz 2012.01.05 08:54:25
@Hó apó: én nem is erre a kormányra gondolok, hanem az első uralkodásukra.. Antallék nyitották rá erre az országra az őrültekháza kapuját a nyugaté helyett. Akkor mit beszélt orbán? Mit beszélt a szocik alatt? Mit beszél hetente?
Csak semmit nem mond. Más baj nincs, csak az óriási akár hitlerinek is mondható demagógia és a komolytalanság. Szerintem holló színház lett a parlamentből. Ez bárminél nagyobb baj.
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Újabb mérföldkőhöz ért a YouTube videomegosztó portálon Lady Gaga, akinek klipjeit már egymilliárd alkalommal játszották le a honlapon. Márciusban ezt a számot egyszer már elérte, de akkor az interneten található összes videómegosztót nézték, most viszont csak a…..
Bár játékfilm, ha minden igaz, még nem készül az életéről, de Michael Jacksonról hamarosan egy koncertfilmet mutatnak be a mozik This Is It címmel. Ehhez kapcsolódóan jelent meg most a júniusban elhunyt énekes első, halála után bemutatott dala, aminek ugyanaz a címe, mint a…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..