Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CriticalFrank

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
„Ha nincs pénzed, akkor adok kölcsön mozijegyre, és holnap visszafizeted” Következő posztolónk vérciki randiélményt kínál, és nem is csalódunk. A két történetet egyetlen közös motívum köti össze: a kamugazdag pasik. Azok a férfiak, akik azt hiszik, hogy minden…..
Megan Fox a New York Times számára vetkőzött fura fehérneműkre, felöltött egy pár tornacipőt, és nekiállt tornázni, vagy pózolni, vagy én nem is tudom mit csinál pontosan...Az arca viszont itt kimondottan helyes...
Minél nagyobb a biciklisek száma, annál kisebb az esély arra, hogy balesetet szenvedjenek, hívta fel a figyelmet Mikael Colville-Andersen filmrendező, fotós, és a Copenhagen Cycle Chic című népszerű kerékpáros blog szerkesztője, aki Dánia biciklis nagyköveteként járt Budapesten az…..
Belsőség Anyádba parkojjá' 2009.08.26 06:55:00
  Ha van az életben olyan pillanat, amikor az ember a föld alá süllyedne mások helyett szégyenében, ez az volt nekem. Legközelebb maradok a falumban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Negyed mila és máris a tiéd Sumáhher ótója. Az évszázad üzletét találta prostreetes Söndör barátunk, és ha nem tartanánk tőle, hogy mire leérünk az ország túlsó felére, megveszik előlünk, rohannánk céges autónak elhozni a Zsiga helyett. Ezzel ebédelni menni a hétfői…..
Gondoltál már arra, hogy sétálással, fotózgatással és rosszindulatú gecizéssel keresd meg a napi betevőt? Jó hírünk van! A Centrum Parkoló Kft. folyamatosan vesz fel ellenőröket. Sajnos ezeknek a vérszívóknak a honlapja annyira kezelhetetlen, hogy kénytelenek voltunk átkopizni…..
CriticalFrank 2009.08.13 11:45:07
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...