Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuruckergeto

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar baloldal megújulása elkezdődött. Nap mint nap elképzelések, dokumentumok és vitairatok látnak napvilágot. A Piroslap is számtalan ilyen anyagot kapott. Az elkövetkező napokban hetekben publikálni fogjuk őket. Mindegyikből igyekszünk kiemelni a lényeget, de a teljes…..
Nem engedte áldozni Hetyei Lászlót, Budapest 23. választókerületének szocialista jelöltjét a XV. kerületi Boldog Salkaházi Sára templom káplánja. Alig egy hónapja a káplán már telefonon közölte vele: személye nem kívánatos Isten házában, pedig előtte már öt-hat alkalommal…..
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
kuruckergeto 2010.04.13 10:00:11
@J_H_Mallory: Szerintem te rosszul ismered az MSZP "életkori megoszlását". A szavazó bázis nagyrészét már most is a 18- 40 év közötti lelkes fiatalok adják és számuk csak növekedni fog mikor rövidesen összeomlik az a nehezen felépített Orbán imidzs, amely azt sugallta, hogy Viktor mindent megold, mindent kifizet, Ő a szent, Ő az egyetlen szeretett vezér aki mindenki bújára bajára megoldást talál. A csávóka túl sokat ígért bár programja nincs, a tegnapi sajtótájékoztatóját meg végig hazudta. Ha így folytatja akkor 4 év múlva az MSZP fog 53%-on állni!
kuruckergeto 2010.04.13 11:38:44
@Grunt: Az a baj, hogy az emberek tényleg a messiást látják Orbánban dehát mint ahogy az közel kétezer évvel ezelőtt is elődjéről, Ő róla is kiderül majd, hogy egy lufi az egész amit mond és csak egy nagydumás szélhámos.
kuruckergeto 2010.04.09 08:45:31
@km86: Ezt most nem értem miért linkelted ide. Ez egy olyan lista amely úgy épült fel, hogy a szimpatizánsok vagy írásban vagy telefonon hozzájárultak. Minden tekintetben jogszerű! Amiről a kárszakértő beszél az meg egyszerűen köztörvényes bűncselekmény!!!!!!
Piroslap Orwell 1935 2010.04.08 13:41:00
József Attila: Levegőt!...Számon tarthatják, mit telefonoztam s mikor, miért, kinek. Aktákba irják, miről álmodoztam s azt is, ki érti meg. És nem sejthetem, mikor lesz elég ok előkotorni azt a kartotékot, mely jogom sérti meg. ...Óh, én nem igy képzeltem el…..
A betiltott Magyar Gárda alapító elnöke Vona Gábor. Ugyanaz a Vona Gábor, aki a Jobbik nevű politikai pártnak is az elnöke. Ennek ellenére úgy tűnik, Vonának egyre nehezebb feladat az időközben politikailag is önjáróvá lett szerveztet uralni. Az első nagy konfliktus a szervezet…..
kuruckergeto 2010.04.01 13:17:07
@Kheopsz: Jól hiszi! Ilyet csak komcsik csinálnak!
kuruckergeto 2010.04.01 13:20:59
@énis: Te tényleg nem figyelted mit művelt a FIDESZ?
kuruckergeto 2010.04.01 13:52:23
@énis: Miért szerinted milyen világ lenne itt ha ez a kukagyujtogató siserehad lenne a kormánypárt?
A gaz média mindenféle "elferdített" képpel akarja elhitetni, hogy a Jobbikban csak átlagos erkölcsű emberek vannak. Itt a bizonyíték, hogy a Jobbik már 5 éve küzd a "szenny" ellen. A kabinetvezető nyilatkozata (az erkölcs erősítése érdekében jobbikosok…..
Az alábbi dokumentumfilm talán még a szittya lelkű, jurtában lakó, Jobbikra szavazó honfitársainknak is tartogat meglepetéseket. Egy objektív összefoglalást kaphatunk az ősi magyar szimbólumokról. Az Árpád-sávos zászló hosszú évszázadokon keresztül volt a magyarság…..
Cs. Miklós sima bűnöző, saját bevallása szerint is 16 millió forintot rabolt össze benzinkutakból, bankfiókokból az elmúlt három évben. A családja sejtése szerint  azonban a rabolt pénzből a Jobbik óbudai kampányát támogatta. Így lehet, hogy mégsem sima bűnöző,…..
A lopakodó Gyurcsány-Draskovics (fél)diktatúra még képes meglepetést okozni. A reggeli zászlófelvonáson a kordonon kívüli "ünneplő" tömegben két fiatalember kifeszített egy lepedőt, amire szépen, fekete festékkel ráírták, hogy „Felelős kormányt…..
Tegnap, nőnap alkalmából Oláh Lajos, KHEM államtitkár, az MSZP Hajdú-Bihar megyei Területi Szövetségének elnöke, szocialista országgyűlési képviselő és jelölt kiállt az utcára, és szegfűt osztott az arra járó lányoknak, asszonyoknak. Utána meg telesírta a sajtót, hogy…..
Bayer Zsolt megvádolta Vona Gábort 10-20 millió orosz letelepítésével - ezzel a cikkel teljessé vált a háború a Fidesz és a Jobbik között. (Korábban még csak egymás korrupciós történeteit emlegették). Vona "védelmében" Pörzse Sándor szállt csatába. Válaszában leírt…..
Miután Orbán az évértékelőben az egyik legfontosabb területnek az egészségügyet nevezte a Hírszerző.hu interjút szeretett volna készíteni a párt egészségpolitikusával Mikola Istvánnal. Azonban sem őt, sem a polgári körös egészségpolitikus Pesti Imrét nem engedték…..
"Teljesen kivagyok......megint órákon át kellett vigyorogni. De ha egyszer ez kell ezeknek .....izé, a választópolgároknak. Tele volt velük a csarnok! Nem is értem....de hát ők tudják. Jó, hogy Ildikó is ott volt velem, egy harcrahívó tábornok nem beszél ilyen lelkesítően…..
Fideszfigyelő Itt az alma! 2010.02.18 16:43:00
A politikát gúnyoló mozgalmaknak sokszor óriási sikerük lehet. A kétfarkú kutyapárt "tüntetés a semmiért" után, itt a facebook-on megjelent, újabb mozgalom. A "Vajon lehet-e több rajongója ennek a szép almának, mint Orbán Viktornak?". Amikor Hetiválasz.hu-n…..
kuruckergeto 2010.02.21 00:15:58
@Frank'Leó: Szerintem, ha 88-ban született volna akkor már tudná, hogy a tolvaj szót nem "ly"-al írják. Szerintem az életkora 88 mert akkor már előfordulhat a szenilitás.
A Népszabadság riporterének feltűnt, hogy az ügyészség mintha kampányidőszakig kisebb ütemben, és most mintha erősen tárgyalná azokat a korrupciógyanús ügyeket, amelzek a kormány(párt)nak kellemetlenek:"Zuschlag János ügyében nagy csinnadrattára lehet még számítani a…..
8ker Béla szerződése 2009.11.30 15:35:00
Csécsei Béla ex-polgármester visszafoglalkoztatása a kampány közben derült ki - nem mintha ezt az ott dolgozó képviselők nem tudták volna. De a kampány már csak ilyen, a kicsit is kényes ügyek csak kampány közben szúrják a politikusok szemét, és akkor, ha...hogy is mondta Hofi?…..
kuruckergeto 2009.12.02 10:25:51
@feb: Bocs az előbb csak poénnak szántam a két Szabó Gáboros megjegyzésem mert biztosan tudom, hogy az a pince 'azé" a Szabó Gáboré.

És annyiban kötődik a történethez, hogy valószínüleg a havi 750.000 forintnak jelentősége van abban, hogy a pince felújjítására felvett hitelösszeget törleszteni tudják.

A másik kérdésedre meg az a válaszom, hogy a tárgyi szerződésről a képviselőtestületnek nem kellett szavaznia mert az a Takács Gábor alpolgármesteri kerete terhére kötődött, ami felett Ő szabadon rendelkezik. Egyedül a testület tudná megtámadni arra hivatkozással, hogy a mandátumán túlmutató kötelezettségvállalás van benne. Azaz a kérdésedre az a válasz, hogy nincs ilyen lista.
Kedd este Lendvai Ildikó bejelentette, hogy az MSZP országos elnöksége a párt budapesti vezetésével egyetértésben felmondottnak tekinti a fővárosi koalíciót, s a főpolgármester-helyetteseit is visszahívja. A "fiatalos" Lendvai úgy fogalmazott, hogy "az MSZP csak akkor…..
kuruckergeto 2009.10.28 01:00:16
@bm613: Furcsa azt hallani az erkölcs fellegvárától, hogy:
"Valami kamu adatokat rá kell írni mindenképpen."
kuruckergeto 2009.10.28 21:59:21
@bm613: Egy erkölcsös párt még véletlenül sem hoz el kitöltetlen szelvényt. Különben meg csak az üressel lehet csalni, csak azt lehet eladni, hogy utána el lehessen adni.
Az LMP még ahhoz is balfék volt, hogy leadás előtt átnézze, mindegyiket kitöltötte-e utólag!