Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bemflenco

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dharmahobo Első felvonás 2015.07.30 12:23:31
Eljött a Nagy Nap már több, mint 24 órája, megtörtént, aminek meg kellett történnie, az is, aminek nem, a lényeg, hogy a Mumbai Nemzetközi Reptér 1B termináljában ülök egy szolidan kényelmes széken és várom, hogy leteljen az átszállásra szánt 18 óra (már csak 4 óra van…..
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Talán mondhatjuk, hogy 1991 lázban égünk (a Use Your Illusion-nosztalgia után nemsokára jön a Nevermind-emlék), így nem véletlen, hogy a Dürer kertben szeptember 23-án megrendezésre kerülő bulit ajánlom figyelmetekbe.A koncerten fellépő előadók:Good Time Boys (RHCP-Tribute,…..
Videojátékból készült rettentő rossz mozifilmet már nagyon sokat láttunk, jót, vagy legalábbis nézhetőt annál kevesebbet. Ettől függetlenül egyre nagyobb divat játékból csinálni filmet, a tavalyi nyár legnagyobb popcornslágerének például a Prince of Persiát szánta a Disney…..
Nem mindennapi felvételt leltünk, sajnos csak a hangját, mert képet nem mert hozzá a feltöltő mellékelni, félve az esetleges agyonveréstől, gondolom. A videón Pataky haknicsászár Attila inzultálja análisan a Guns 'n' Roses egyik legjobb nótáját, a November Rain-t, amiért eleve…..
Lezárult a szavazás a Pannónia Fesztivál honlapján. Mint ismert, a rendezvény szervezői arra kérték a leendő látogatókat, voksoljanak öt olyan magyar zenekarra, akiket szívesen látnának a várpalotai fesztiválon. Az elmúlt két hétben összesen 90 ezer ember adott le 450 ezer…..
Bemflenco 2011.02.02 16:54:51
@guMe_e: Ha viszont nem szavaznának rájuk, nem lennének azok, legalábbis PaFén pont, hogy nem, ugyebár. : )
A világnak ezen a tájékán valahogy nem igazán terjedtek el olyan reklámok, amelyekben híres rock zenészek csábítanak a vásárlásra, de máshol nagyon jópofa filmek készülnek kedvenc előadóink főszereplésével. Naná, hogy elsősorban az USA-ról és amerikai zenészekről van…..
Nemrég egy hajbanda lemezborítójával kapcsolatban tovább erősödött bennem a székely mondás igazsága: a sör nem ital, az asszony nem ember, a medve nem játék, a hajbandaság röhejes. Senki nem tud meggyőzni az ellenkezőjéről. Persze, elfogadtam a mentő körülményt, miszerint az…..
Bemflenco 2010.12.14 22:11:43
@Interstellar Overdrive: Nos, nem ismerem a forrásaid, de a legnagyobb tisztelet mellett, valószínűnek tartom, hogy kevésbé reliabilisek, mint a zenekar hivatalos honlapja. Azt hiszem, nem kell, hogy kerek perec kimondják, hogy ők egy paródia zenekar emellett a biográfia mellett.
steelpantherrocks.com/bios.aspx
Nem mellesleg pedig szerintem nagyon, nagyon viccesek.
A legendás frontember tragikus halálának harmincadik évfordulója alkalmából néhány budapesti rocker úgy határozott, hogy egy tribute koncerttel rója le tiszteletét Bon Scott emléke előtt a Mappa Clubban február 20-án. A Supernem, a The Trousers és az Electric Bastards teljes…..
Bemflenco 2010.02.16 20:56:30
@csamisi: Úgy hallottam, hogy egy ezres lesz a beugró, ami szerintem a buli várható színvonalához mérve gyakorlatilag jelképes összeg. : )