Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaEzAz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy show biznizben dolgozó hölgy haverjainak elküldött levele szerint a minap összekúrt Tarantino-val. Egy partin gabalyodtak össze, ahol nem sokkal smárolás és tapizás után leléptek Jamie Foxx és egy másik csaj társaságában Tarantino házába. A házban már külön buliztak,…..
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
A Hung legutóbbi részében kiderült, hogy a színésznő eredeti hajszíne vörös, és az is, hogy 39 évesen is jobb teste van, mint bármelyik húszéves plázacicának. ..
NaEzAz 2010.08.17 17:18:58
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
Ha ezentúl valaki túlságosn is boldog vagy túl szélesen mosolyog egy olyan szituációban, ahol az nem lenne indokolt, jobb lesz, ha elkezdesz gyanakodni. A fickó a 49-es villamoson nem biztos, hogy egy tegnapi viccen mosolyog magában, és a fogorvosi váróban sem feltétlenül a régi szép…..
NaEzAz 2010.07.29 14:22:11
 Amikor azt mondjuk, nem bízom az orvosomban, akkor általában két dologra szoktunk gondolni. Nem bízom az orvosomban, mert úgy látom, hányaveti és érdektelen figura, aki bizonyosan sokkal komolyabban bánna saját hozzátartozóival. Alig vet rám egy pillantást, sokszor felém sem…..
Még anno, a középiskolában, megállapítottuk a magyar nyelv legfőbb szabályát. Így hangzott: Minden magyar mondat bazdmeggel kezdődik és végződik. Tehát arra a kérdésre, hogy: 'Bazdmeg, kérsz egy hosszúlépést, bazdmeg?' kétféleképpen lehetett válaszolni: 'Bazdmeg, nem,…..
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..