Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janji

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideális esetben túl sokszor nem kell agyalni azon, hogy hová menjünk nászútra, de legalább egyszer az emberek többsége eljut erre a pontra. A Maldív-szigetek és egyéb drága helyek kapásból kiesnek, de azért az anyósék kápolnásnyéki, szocreál nyaralója és a fehér homokos…..
Tegnap este a legismertebb online piactéren nézelődve ütötte meg a szemem a következő hirdetés: "Michael Kors eredeti nagy papír táska shopper" Michael Kors eredeti nagy papír táska, shopper. Én nem tudom használni, ezért 1 ft-ról indítom. Minimális tárolásból adódó…..
János hosszú bűnlajstromán a hazaárulástól a gyilkosságra való felbujtáson át a finomabban kidolgozott megoldásokig sok minden szerepelt. Nem hiszem, hogy a szociálpolitika akut kérdései különösebben foglalkoztatták volna, túl azon, hogy mindenkinek jusson épp annyi, amennyiért…..
janji 2014.07.16 10:19:33
@Shenpen: +++
2007-ben ellopták Kádár koponyáját, de úgy tűnik, hogy nem a Kisvárosban Medveczky Ilona csodaautójával feltűnő, törtmagyarul beszélő emigráns gyűjtőknek adták el, hanem főtt tojást falatozó amerikai kampányguruk és angyalföldi lakossági fórumok szervezői…..
janji 2014.07.09 11:28:36
@teknős: Sajnos igazad van....
“A kormány célja, hogy 2015 januárjától minden munkaképes korú, egészséges embernek legalább közmunkát biztosítson.”- Lázár János, aki ezt így előadta azért van annyira elvetemült, ezt még akár egy cinikus vigyorral kísérve dobja oda a közönség elé. De arra is képes…..
Szemre nem rossz, de a kesztyű minősége használat közben mutatja meg magátPapp Tibi megmondta, szart csak olcsón vegyünk – a lidlis motoros kesztyűért annyira keveset kértek, hogy az árára sem emlékeztem, guglival kellett kikeresnem. 5999 forint; a kérdés, megér…..