Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loppert Dániel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap vasutasoktól hallottuk, hogy baj van a vasúttal. Állítólag Leányvár és Dorog között megsüllyedt a sín, csak politikai okokból nem hozzák nyilvánosságra. Politikai ok? Milyen ok lehet az, ami fontosabb annál, hogy az újonnan átadott vasúti szakasz hónapokon belül…..
Az Európai Parlamenti választások hatalmas eredménye, hogy a Fidesz jelentősen felszabadult a dilemma alól: egyértelművé vált, hogy a szélsőséges szavazók nélkül is képes a győzelemre. A publicisztika a Konzervatórium.hu-n olvasható.Kapcsolódó írások:Európa vagy…..
Loppert Dániel 2009.06.30 11:45:03
@bbjnick: Megyó egy ügynök volt, szerintem pedig a legsötétebb fajtából. Érdekes, hogy 7 évvel később az szdsz letakarta a plakátján azt a politikusát, akiről kiderült, hogy III/2-es volt, illetve Kivágóné is visszalépett a fővárosi frakciótagságtól, amikor kiderült róla ugyanez, úgy látszik utólag már az mszp és az szdsz is tarthatatlannak tartja ezeket a személyeket. Nem gondoltam volna, hogy pont a konzervatorium kommentelőinek kell majd magyarázkodnom amiatt, hogy a kommunista rezsimek besúgóit hazaárulóknak tartom.
Amúgy kedves bbjnick nagy különbség van aközött, amit én mondtam és aközött, amit Szegedy, Morvai, Vona, vagy a kuruc mond. Én soha nem sértegettem a tv-ben cigányokat, nem szimpatizáltam diktatórikus rezsimekkel. Általában semmilyen közösséget nem vállaltam szélsőségesekkel, és nem gondolom, hogy az engem szélsőségessé tenne, amit én Megyónak mondtam. Más országokban az ügynököket eltiltották a közélettől, nálunk meg évekig lebzseltek még, nem is csoda, hogy ma ott tartunk, ahol.
Loppert Dániel 2009.06.30 13:03:43
@bbjnick: Erről a témáról írok, épp azért, mert nem akarok rajta csak úgy átugrani, amúgy a postomban írtam is, hogy nem szabad elfeledkezni a problémákról, amiket a szélsőjobbosok felvetnek, mert azok legitimek, a válaszok nem azok.
Szegedy Csanád: "Magyarországon cigánytenyészet folyik". Morvai K: a napkeltében cigányhordákról beszélt.