Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mailhavergabor1

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
Olvasónk a napokban a 28-as villamoson utazott. Három ellenőr ment oda hozzá, és kérték a jegyét, bérletét. Az utas szóvá tette, hogy a hajléktalanok mellett csak úgy elsétáltak, megkérdezte, hogy őket miért nem ellenőrzik? Ebből lett a vita: Kedves BKV-figyelő! Olyan esetnek…..
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
mailhavergabor1 2009.08.03 13:53:50
hello,

csütörtökön megérkezett már, de csak ma tudtam elhozni a postáról a határozatot.

Az itt megjelent posztok alapján indult eljárásban született határozat, tehát Pötyi bá még nem került terítékre.

Az itt megjelentek alapján rendőri intézkedés elleni panaszként értékelték az írást, melyet kivizsgáltak és az alábbi lényeges megállapítások kerültek bele:

Pötyi bá is részt vett az előzetes eligazításon, feladata a rendszámfelismerő rendszer üzemeltetése volt. Amennyiben készüléke olyan járművet észlelt, amellyel szemben rendőri intézkedés szükséges, azt rádión jelezze a rendőrjárőrnek, aki majd szépen megállítja.
A rendszámfelismerőnek a Fehérvárról Martonvásárra tartó kocsikat kellett ellenőrizni, de " a műszer érzékenysége" miatt ez átnézett az ellentétes irányba is.

Ebben a vizsgálatban NEM volt téma Pötyi bá akciója. A feljelentésem mint már tudjuk, átkerült a Fehérvári közlekedésrendészetre.

A rendőrség feliratú tárcsát NEM a rendőrség adta Pötyinek, ahogy rendőrségi rádiót sem kapott.

A rendőrök kérésemtől függetlenül is jelentést írtak az ügyről, ezzel is helyesen jártak el.

Pötyi akcióját a járőrök nem látták, így ők nem is jelenthették.

A két járőr mulasztását állapították meg, azért, mert nem intézkedtek a helyszínen Pötyi bá ellen a forgalomtól elzárt területen saját elhatározásából történt megállásért. Ezt pótlandó, szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek ellene.

A járőrpár a megállapítás szerint nem a jogszabályi előírásoknak megfelelően járt el, mivel nem a KRESZ illetve az ide vonatkozó ORFK irányelvben foglaltaknak megfelelően állítottak le. Ezért a járőrök figyelmét felhívták a járművek megállítási szabályaira, illetőleg újbóli oktatást rendeltek el a járőrök részére.
mailhavergabor1 2009.08.24 00:14:52
@jason-: Hali, miért, történt valami új? A follow up postban volt hozzászólás, de amíg Pötyi bá ügyében nincs tárgyalás, addig nem sok okosat lehet írni.
A Homár-olvasók egyik nagy nyári kedvence volt az a túlmozgásos polgárőr, akiről a Homár mailhaverja, Gábor - a kommentekben emiatt később: mailhavergabor - azt állította, hogy a kocsijával le akarta szorítani az útról a velencei tó mellett. Vérmes polgárőrünk police-os…..
mailhavergabor1 2009.09.30 16:45:27
@szalontüdő: Megírtam Szily-nek, de még nem volt ideje beposztolni.

Szóval szembesítési kísérlet volt.
Pötyi bá pofátlanul eskü alatt a szemembe hazudta, hogy soha életében nem került a kocsijával a kocsim mellé, sem nem rendelkezett tárcsával sem.
Utána a nejem arcába hazudta ugyanezt. Közölte, hogy nem is látta még, ami logikus, mert a kocsiban hátul ült, és azt mondta, hogy simán bármit mondhat, mert nem volt a kocsink mellett..

Érdekes, hogy az 5 éves gyerek, mikor itthon hallotta, hogy beszélünk, megszólalt "arról beszéltek, amikor az a bácsi a kocsijával mellénk jött és piros tárcsát mutogatott nekünk?"...
kár hogy nem lehet tanú..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
mailhavergabor1 2009.06.30 13:19:06
@betépett felhasználó:

Cuki a szöveged.
Én leírtam az én verzióm. Persze, ha az illető a saját verzióját közzéteszi, akkor az is egy verzió lesz.

Kérdésem csak: ha ő azért küldte rám a yardot, mert valami szabálysértést/bűncselekményt követtem el, vajon miért is engedett el a járőr azzal, hogy iratok rendben, kocsi rendben, nincs szükség intézkedésre, sem feljelentésre ellenem?

Bennem nem gyűlölet van. Közlekedési bűncselekményt követett el szerintem, feleljen érte. Nem biztos, hogy fog.

Előzni a radarozgató rendőrök karjaiban?
Száguldás a radarozók miatti 40es csigasorban? Hamut kidobni? Barátom ha hiszed ha nem, életemben egyetlen szívásnyi dohány nem volt a számban, meg sem kóstoltam, a családom sem, a kocsimban soha nem volt cigaretta sem.

Terhes vénasszonyokat pedig nem szoktam zebrán cikizni, sem máshol.
mailhavergabor1 2009.06.30 13:20:45
@Tony Almeida:
igen, van pdf-ben lementett adatlap másolatom róla. még a címe is rajta van.
bocsánat mindenkitől, de NEM teszem közzé az adatait sehogyan. A feljelentést kiegészítettem, megspórolva a nyomozóknak egy plusz kört, de nem fogok ezután sem olyat tenni, amivel saját magam ellen terhelőt gyűjtenék be..