Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-tamas-

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az Utazónak több kérdése is lett volna, de ahogy a férfira nézett, csak ezt kérdezte: Tudja, hogy mire ítélték?– Nem – mondta a tiszt, és rögtön folytatni akarta magyarázatát, de az Utazó félbeszakította: – Nem tud a saját ítéletéről?– Nem – mondta újra a tiszt, majd egy pillanatra elhallgatott,…..
Célegyenesbe értünk idén is - egyelőre csak a Spartathlonra való (mentális) felkészüléssel. Ehhez egy elsőre avíttnak tűnő videót hoztam nektek. Amúgy, ha nagyon tántorognánk a célegyenes előtt, reméljük, mindenkinek lesz ott egy személyre szabott Brownlee-fivér, aki belöki a célba. Egy hét múlva,…..
Futóblog Azok a nyolcvanas évek 2009.10.01 15:21:00
Szeptember elején a NIKE félmaratonon szóltam Markocsán Sándor barátomnak, hogy jöjjön ki szurkoljon nekem, utána meg levezetésképpen igyunk meg egy sört. Kortyolgatás közben aztán megjegyezte, hogy 1:10-es időn belül összesen hárman érkeztek be. Amikor ő futott tucatnyian…..
-tamas- 2009.10.02 21:28:59
Pár nappal a premier után néztem meg először a Google Analytics statisztikáit, amikből kiderült, hogy a Snow Leo igencsak jól indított, pillanatok alatt 30 százalékos piaci részesedést szerzett magának az Appleblog látogatói körében, míg a Leopard részesedése 60 százalékosra…..