Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szunyikata

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kellett sokáig várni a következő végtörlesztési anomáliára, hiszen a szinte teljes jogi káoszban a legtöbb szereplő lesütött szemmel hümmög. Naiv ügyfél a Duna Ingatlanfinanszírózónál nyitotta a hitelét, ami aztán a CIB-nél refinanszírozódott. Most azonban mindkét…..
Bejegyzések Essenből The first 2010.04.28 21:17:00
Üdv Mindenkinek! 1 hónapos késéssel, de elkezdem írni a blogom.Szóval itt vagyok Essenben, az idei kulturális fővárosban (Pécsen kívül). Nem nagy szám ez a város, nekem Pécs jobban tetszik.A terepet nagyjából már megismertem...a kolitól a suli 1 óra. Busszal és metróval…..
Blogger barátunkat, BKV-Figyelőt nem csak a városi közlekedés tartja izgalomban. Lentebb olvasható levelében egy hipermarketes élményét osztja meg a Homár olvasóival. Mondhatjuk, hogy egy sajtnál nem számít sokat a szavatossági idő átírása, de ha sajttal megcsinálják, miért ne…..
Még szentélyszerű lezárás is van a vadiúj Allee pláza remek szénmonoxid-szintjéről híres alagsori szupermaketjében, Zoli mégsem élvezte a keddi vásárlást, mert kicsinyesen bántak vele a pénztárnál. 300-at akartak fizettetni vele egy valójában 120 forintba kerülő…..
Olyan rossz hatással volt az áfaemelés a hipermarket pénztárgépeire, hogy az olcsóbb árucikekket össze-vissza árazták, Vendel papírzsebkendőjét például a valós 229 helyett 629 forintért számolták el, de halootak olyan szegfűborsrajongóról, aki 100 forint helyett majdnem…..