Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mferee

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktor már tavasszal megmondta, beletörött a bicskája a MÁV-ba. Láthatóan azóta se sikerült leölnie ezt az éhes és agresszív dinoszauruszt, pedig ha nem vigyáz, a MÁV dönti be őt és kormányát: kemény 250 milliárdot nyúl le ez az ótvar cég a költségvetésből minden évben.…..
mferee 2012.11.16 18:20:08
@Magyarnaba: Egyetértek! A posztoló könnyen beszél a egy fotelből...

De igaz ami igaz, inkább PONTOS vonatok kellenének, nem plusz 10 késő...

Arról nem is beszélve hogy Lőkösháza-Békéscsaba vonalon menetrendszerű a 10 perc késés és akkor még minden klappol...
Négy évvel ezelőtt, 2008. március 9-én volt a szociális népszavazás.Három kérdésben döntött a szavazáson megjelent 4 millió választópolgár: Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január…..
mferee 2012.03.10 12:47:57
@Ironfist: Te sem látod a fától az erdőt...
mferee 2012.03.10 13:00:32
@Ironfist: Tudod sokféle ember van! Van aki képes elfogadni más véleményét, esetleg ellene érvel!
Meg vagy te aki ha olyannal találkozik akinek más a véleménye azt lehülyebarmozza mert szerinte képtelen az önálló gondolkodásra...
Veled képtelenség értelmesen vitázni. Majd gondolkodj el ezen kicsit mielőtt válasz írnál rá! De ha nem írsz, még jobb! Köszi!
mferee 2012.03.10 13:24:12
@Ironfist: Nem kell velem vitázz hogy ezt lássam! Épp eleget le tudtam szűrni abból hogy másnak mit írsz.
Indulatosan meg még nem láttam embert normálisan kommunikálni, de légy szíves cáfolj meg! :)
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
mferee 2010.06.13 17:28:20
Nos igen. Észre tért. Ha annyira hiper-szuper jó lenne ez az idealizált Szlovákia akkor nem juttatta volna be a szlotya-féle übernáci pártot. A mi jobbikunk radikalizmusa eltörpül a szlota féle magyargyűlölet mellett. Arról akkor már ne is említsünk szót hogy még a kormányban is benne voltak, nálunk legalább ezt nem sikerült elérni. Kérdésem lenne hogy aki az MKP-re szavazott az elhúzhat melegebb éghajlatra mert ebből az jön le hogy azok mind (már elnézést a kifejezésért) hülyék, csak azok az igazi magyarok akik a Híd-ra szavaztak? Ilyet nem hogy mondani nem lehet de még csak feltételezni sem. Az hogy ki mire szavaz azt csak maga tudja és megítélni külsőleg nem olyan egyszerű mint az hinné az ember. Kedves Árpád. Arról egy árva szót nem ejtett hogy az ön által hűdenagyon gonosznak ítélt fidesz előtti hőn szeretett Gyúrcs.-Bajnai kormány idején miért is volt totálisan impotens a külügy, hogyan lehetett bevezetni egy olyan nyelvtörvényt ami jelenleg is életben van? Csak nagy hangzatos tárgyalások voltak, eredmény nélkül. Lehet hogy gazdaságilag előrébb vannak de hogy morálisan és kulturálisan azt azért nem mondanám. Csak azért folyamatosan megalázkodni a környező államoknak mert mi hű de rossz oldalon álltunk 2 háborúban is, nem megy a végtelenségig. Fel kell fogni mindenkinek, hogy Magyarország él és létezik a Kárpát-medence közepén és nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Megvolt a vb nyitókoncertje. Sajnos még nem tart ott a televíziózás, hogy a kommentátorokat ki lehessen kapcsolni, és csak a helyszíni akusztikát hallhassuk, így sokat rontott az élményen a DJ Dominik által vezetett közvetítőcsapat. Néha mondjuk elkapcsoltunk, mert idegesítően fos…..
mferee 2010.06.11 22:51:12
@flea: Így van, ezt a spanyol mucsácsoszt nem tudom minek kellett bevenni, eredetiben szerintem inkább illik a VB-hez mint a waka waka-s viszont az abból a szempontból jobb hogy pörgősebb meg hát férfiszemnek kedvez a sok szép nő is benne.
Nehéz dolga van az embernek, amikor a 24 utolsó évadának utolsó órájáról kell írnia, hiszen ez volt az évadzáró, ezt véleményezzük hagyományosan a blogon, de ebben az esetben kivételt kell tenni. A nyolcadik napról és a sorozat lezárásáról a kép után spoileresen, csak az…..
Vasárnap este, 6 évad után befejeződött az Oceanic 815 túlélőinek szövevényes kalandja a Lost szigetén. A (reklámokkal együtt) két és fél órás dupla záróepizód reklámidejének minden egyes fél perce 177 millió forintba került a hirdetőknek, viszont ezeket az értékes…..
mferee 2010.05.26 11:11:19
Dél-Korea kormánya fejébe vette, hogy megvédi a kiskorúakat a videojátékok káros hatásaitól, és úgy tűnik, komolyan gondolja a dolgot. A hét elején jött a hír, hogy éjszakára letiltják a legnépszerűbb online játékokat, most pedig egy hasonlóan súlyos intézkedésről ír a…..
mferee 2010.04.18 16:11:13
@Delebriel: Bocs de szerintem ezt a címet a Age of Empires 2 viseli.
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
mferee 2009.08.24 09:45:16
@Ormótlan: Évi 12 alkalom?
Akkor no lássuk csak. Vizsgaidőszakokkal együtt egy évben 10 hónapot tanulunk. Tehát minden hónapban 1szer tudnánk haza jönni és 2szer visszamenni a maradék 8 alkalomal meg vegyünk teljesárú jegyet ami nem olcsó. És közben még valahogy éljünk is meg a kollégiumban dehát a kaját sem adják ingyen arról nem is beszélve hogy a fiúk azért nem egy nagy szakácsok így kénytelenek sokszor ebédet venni.

De hogy ne legyek off:
Kétegyháza-Mezőhegyes vonalon amely vonatok egész Békéscsabáig jártak, minden reggel tömve volt emberekkel. pl. az egyik köztes állomásra, Medgyesegyházára a busz valami iszonyat kerülővel és kerülési idővel jár. Akik be jártak iskolába vagy dolgozni a megyeszékhelyre azokkal mi lesz?
Buszokról. Árak egyszinten a mávval vagyis Békéscsaba-Kecskemét viszonylatban(vonattal nehezebb és drágább is a megközelítése) a jegy 2300Ft ami 2 személyre már 4600Ft ami bőven kiadja a benzinköltséget és nem kell 3 órát szenvedni. Ez két felnőtt jegy ára tehát akkor 4 diák fizeti ugynezt. Akkor hol itt a kedvezmény? Vegyük hogy a busz fele megy csak kecskemétig (álltalában vasárnap többen) no akkor egy 50 férőhelyes busznál már 25000Ft fölött van amit kifizetnek. ehhez még hozzá jön a akik közben szállnak fel + le. Mennyibe is kerül a busznak az út és mennyi a nyeresége?
Bezzeg a nem dolgozó, ingyenélőkenk(itt nem a munkanélküliekre céloztam) 90%-os kedvezmény jár. Milyen alapon?