Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miklossss

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várható volt, hogy Mark Zuckerberg ma jelenti be a Facebook új, "modern üzenetkezelő rendszerét", a Facebook Messages-t. Váltig állítja, hogy nem email-szolgáltatásról van szó - inkább a formátum megújulásáról. Régi kedvencünk új köntösben.   Mi a különbség…..
Major Ákos, budapesti fotós balatoni, fővárosi sorozatai az elmúlt hetekben számos komoly, külföldi blogon szerepeltek, amihez ez úton is gratulálunk! Hogy a hazai blogolvasók se maradjanak vizuális élmény nélkül, most a 35 éves alkotó Budapestről készített sorozatából…..
És egyik sem a Galaxy Tab. Lássuk be végre, hiába lepik el a piacot az iPad sikerére áhítozó tabletek, valami nagyon hiányzik az összképből. A mozaikok azonban a helyükre kerülnek: két tábla, ami veri a Kindle-t és az IPad-et. Valódi könyvolvasó, különleges…..
Azt hittük, ugyanaz a két hardver, de a Daring Fireball posztjából kiderül, hogy ez egyáltalán NOT. Bár a lejátszóban és a mobilban is az Apple A4-es csipje dolgozik, az iPodba például már csak 256 megabájt memória került az 512 megabájttal szemben. Ugyanannyi tehát, mint…..
Sean Kernick, 2 4 Flinching című blogjából való a sorozat, amely New York metróhálózatáról tartalmaz életszagú felvételeket, nagyjából a '80-as évek tájáról, esetenként még korábbról. Bruce Davidson, John F. Conn, Jamel Shabazz és Martha Cooper képein meglehetősen zord…..
miklossss 2010.08.27 22:07:24
Appleblog Jön az új AppleTV? 2010.08.15 09:32:00
Az Engadget szerint hamarosan bemutatkozhat az igazi áttörésre mindmáig képtelen AppleTV utódja. A blog úgy tudja, hogy a készüléket át is keresztelik, rövidesen iTV-nek fogják hívni, és alapvetően különbözik majd a mostani modelltől. Például nem lesz benne merevlemez, wireless…..
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
Robert Wyatt 1995 óta készít fotókat, legalábbis pénzért. Korábban művészi karriert tervezett, de egy véletlen folytán a divatszcéna középpontjában találta magát. Beugróként készített divatanyagokat a Guardian és a The Independent Magazine számára, de a megjelent munkák…..
miklossss 2010.08.10 22:28:08
Appleblog Mit kapunk az Apple-től? 2010.08.06 07:39:00
A Computerworldtől kaptunk egy jó kis összeállítást, a szaklap blogján gyűjtötte össze, hogy milyen újdonságokra számíthatunk idén ősszel kedvenc almás cégünktől.Egyrészt biztosan lesznek új iPodok: a touch megkapja az iPhone 4 képességeit, hardverét, és talán a…..
A Gizmodón olvastam nemrég egy írást, amivel részben egyetértek, és ami a Mac OS X átalakulásáról beszél. Szerintük a Magic Trackpad az első lépcső azon az úton, ami az Apple összes eszközét a multitouch és a gesztusvezérlés útján indítja el. Az iPhone és az iPad…..
Az iPhone 4-es premierje után persze már fel sem tűnik az ilyesmi, egy új Safari itt, egy formájában is megújult Mac mini ott, és egy átírt operációs rendszer legott, de mi azért csak beszámolunk ezekről a békeidőkben igazi áttöréseknek számító hírekről.A Mac OS 10.6.4-es…..
2008-ban New York város önkormányzata felvilágosító kampányba kezdett a biztonságos szex mellett. Ennek eredményeképp a városban megjelentek az ingyenes óvszerautomaták, és persze New York hivatalos óvszere is, melyeket egyaránt Yves Behar, a San Francisco-i Fuse Project alapítója…..
miklossss 2010.02.28 12:15:50
Idióta amerikai perek rovatunk újabb részéhez értünk, ezúttal Arthur Firstenberg ügye van napirenden. Arthur azért fordult bírósághoz, mert szomszédja a kérésére sem kapcsolja ki az iPhone-ját, laptopján és a telefonon is wifizik, valamint éjszakára is töltőre teszi a…..
Az ION Audio piacra dob hamarosan két iPhone-kiegészítőt, az egyik egy fullos méretű QWERTY billentyűzet - ennek hasznosságát most nem részletezném, mindenki döntse el maga -, nálam a másik termék tette be a kaput. Az iDiscover Keyboard egy 25 billentyűs, iPhone-ra köthető…..
miklossss 2010.01.11 12:58:25
Sokat kellett érte dolgozni, és várni, de végre megtörtént! Kevesebb, mint félmillió forintból 115 milliót csináltam kb. fél év alatt! Értékpapír neve Tulajdon mennyiség Árfolyam(Ft/db) Készlet árfolyamértéke…..
Appleblog Új Apple TV jöhet 2009.09.02 12:04:00
Ugye, hogy most sikerült sokkolnom titeket? látom, hogy a monitorok előtt valaki hisztériás rohamot kapott, más idegből felhúzta a jég dupla whiskey-vel-kombót, néhányan meg kivetették magukat az ablakon izgalmukban a címbeli állítás miatt.Oké, tudom, Magyarországon tök…..
Bringázzunk tervek 2008.03.21 22:34:00
Ígért tesztes dolgok egyelőre elmaradnak idő hiányában.De!Fixi építés project remélhetőleg minden részletében felfog kerülni ideegyelőre a tervek:Ha minden igaz akkor egy Simplon váz, Bike positive agyak és amit még sikerül beszereznem.Az örökhajtás megoldására nem a…..