Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1másikanya

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
1másikanya 2009.06.30 05:20:36
...azt hittem , hogy nem történik már rosszabb...
Kis faluba költöztünk, hogy alkotótábort csináljak és nyugalomban , természetes környezetben nőjenek fel a gyermekeim. A fiam gimnáziumba járt és kollégista volt. Egy este behívta hat fiú a szobájába. Leoltották a villanyt és addig rugdosták bakkancsukkal amíg ki nem menekült. A miért kérdésre a válasz: "azémepestivagybmeg"...
Fiam jelenleg külföldön él.
A lányom általános iskolás volt mikor a lelki terror elérte és durván kiközösítették. Egy esztendeig nem tudott közösségbe menni, gyerekekkel kapcsolatot teremteni.Nem akart iskolába járni, tanulni. "CSAK" olvasott egész nap olyan könyveket , amiket én 20 évesen olvastam el: 100 év magány, Utas és holdvilág, Zabhegyező, bibliát olvasgatta, és a keleti filozófiát tanulmányozta...kereste elveszett énjét és a lelki megnyugvást. A közeli erdőben szeretett kóricálni vagy a diófánkon furulyázni. Az iskolaigazgató megfenyegetett, hogy baj lesz , ha nem járatom iskolába. Iskolaköteles. Én , mint édesanya és diplomás tanár felelőséggel tartozom - mondta. Bár úgy éreztem a gyereknek szüksége van egy kis időre, hogy feldolgozza a történteket...orvosi segítséget kértem. Teljes környezetváltozást javasolt az orvos sürgősen (mondván, hogy nagy a baj...)
Két évig még járt különböző iskolákba majd kölcsönnel, bátorsággal a fiam támogatásával váltottunk országot. Természetesen nem véglegesen.
Most média iskolába jár, angol osztálytársai vannak és angol családnál vigyáz reggel-este két gyermekre. Imádják.Közben próbálgatja a modellkedést, hogy pénze legyen majd az egyetemre. A show is egy próbálkozás volt....
....és hogy visszaküldte diszkrimináció megjegyzéssel a nevezési lapot az nem véletlen.