Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hansenboy

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élesen bulvár vonalra váltva, férjhez ment az extrém öltözködéséről híres Bethanie Mattek. Az igen nagy gardróbot elviselni kénytelen férj neve Justin Sands, Bethanie így mostantól Mattek-Sands néven versenyez. Amúgy nem rossz szezont zárt Mattek, 39. helyen fejezte be az…..
Tenisz női egyes negyeddöntők 2008.08.14 11:06:00
A hölgyeknél egyesben a nap legnagyobb figyelemmel kísért összecsapása minden bizonnyal a világelső, négyszeres Grand Slam-elődöntős szerb Jelena JANKOVIC, és az orosz Dinara SAFINA találkozója lesz.Jankovic revansra készül, hiszen kettejük legutóbbi találkozóját a los angelesi…..
Subba De3,14sek vagyunk irtóra 2008.02.11 15:32:37
Kezünk közé került Magyarország legsiralmasabb zenekarának új píárosának friss promóciós anyaga, és megállapíthattuk: az új kolegina nem fukarkodott a kreativitással, sikerrel összegereblyézte az összes létező popipari sablont. Van itt minden: büntető szóviccek (DePikálás,…..
Nagyon jó hírrel szolgálhatunk! Sikeresen terjed a házi videóklipkészítés. Igazán akkor éreznénk magunkat a legjobban, ha nem csak tátognának az előadók hanem énekelnének is. De nem vagyunk telhetetlenek, ezúttal megelégszünk ezzel a fiatalemberrel is mert sok videója…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
A Subba az alábbi videócsokorral emlékezik meg a világ egyik, ha nem a legidegesítőbb játékáról. Az 5 legjobb Elmo-kivégzést az izgalmak fokozása végett fordított sorrendben kapjátok. Nem is olyan egyszerű végezni az ártalmatlan plüssfigurával. Az utolsó helyre lőtték be…..
hansenboy 2007.12.14 22:56:10
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9047453

Ha ma már úgysincs szíviwiw...Subba monnyon le!!! :)
Elérkeztünk a nemzetközi sztárvilág krónikájának arra pontjára, ahol kijelenthetjük: már a kutya se törődik azzal, ha a Baywatch egykori sztárja leszop valakit. Tovább is van, mutassuk még? Forrás: dlisted.com..
Valószínűleg ez volt az RTL televízió történetében a legviccesebb jelenet, ami valaha képernyőre került. Beleértve a magyar rokon teljes munkásságát is. (De tényleg, emlékszik valaki olyan műsorra az ertéelklubon, amin őszintén, felhőtlenül kacagott volna? Naugye.)…..
Szerintünk itt valakit csúnyán megszívattak. Sztriptíz, ásványvíz, tejszín és gyertyaviasz - mi más kell egy jó ki szolnoki minőségi bulihoz. Azt azért megnéznénk, hogy mit kapott a kisfiú a mamájától, miután hajnalban hazament. ..
Egyik, nemrég apukává lett kollégánk hívta fel a figyelmünket a gyárban, a hazai pedofilok kedvenc legális weboldalára, ami nem más mint a tárponthu képmogosztó oldala. Sanyi (nevezzük így a balladai homály kedvéért) éles szemmel rámutatott, hogy - főként hétvégén -…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
hansenboy 2007.08.21 19:02:26
hansenboy 2007.08.21 19:09:10
Mindig is örömmel hajoltunk meg a japán pornóművészek kreativitása előtt, ezúttal is: ..
Tudja valaki, hogy hozzávetőlegesen hány törzsutasa lehet a BKV-nak? És főleg, hogy az utasnak miért éri meg a törzsstátusz? ..
Subba Hajrá Linamar! 2007.07.23 20:57:00
Tudjátok, mi az a Linamar? Na, az egy nagy kanadai cég, amiről teljesen felesleges bármi egyebet tudni, mint hogy néhány éve ők vásárolták meg az egykor Mezőgép néven futó orosházi szockó vállalatot. Továbbra is mindenféle mezőgazdasági gépeket gyártanak, szecskavágót,…..