Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parasztbácsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
 Több, mint egy év telt el azóta, hogy frissítettük volna a blogot. Szerencsénkre azonban, a látogatói statisztikákat elnézve, kialakult egy olvasóközönség, akik napi szinten látogatják az oldalt. Nekik külön köszönet a lelkesedésért.  A mostani bejegyzés reményeim…..
Parasztbácsi 2011.03.07 10:03:50
@Benbe: Köszike , nem emlékeztem rá hogy mikor is történ, de arra igen hogy a vezető meghalt , és hogy kemény tél volt.
Budapesten járkálva kerestük az újabb retro témákat. Nem kellett sokat keresgélni, mivel pusztán a Roosevelt téren vagy egy tucat téma ajánlkozott. Többek között a Gresham palota, az Magyar Tudományos Akadémia épülete, maga a Lánchíd, a Budai vár, és még számos más…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Mókalista Március 15. 2010.03.15 09:01:00
Igaz, hogy vágott anyag, de akkor is elszomorító.....
Parasztbácsi 2010.03.15 11:32:46
Az egy dolog, hogy mindannyian tudjuk, a magyar szuper- és hipermarketek és egyéb nagyáruházak MINDIG csalnak az árleszállításokkal, méghozzá úgy, hogy az "eredeti árnak" nem az akció előtti valós árat írják be, hanem a valaha volt legmagasabbat, vagy egyszerűen egy…..
Parasztbácsi 2009.10.16 01:32:46
Nemcsak F. Vipera, mi sem értjük, mire gondolhatott ennek az erős kisugárzású, enigmatikus üzenetnek a szerzője a nyilvános vécében. Lehet, hogy egy felszíni vizeink szervesanyag-szennyezettsége miatt aggódó állampolgár óvatos tapogatózásáról van szó? Finom ember, nem akar…..
Parasztbácsi 2009.09.07 00:58:19
Parasztbácsi 2009.09.07 00:59:34
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
A múlt heti, 10x-es tarifaemelés után újabb brutális vodás anomália bukkant fel. Zsolt egyszercsk arra lett figyelmes, hogy lekapcsolták a mobilnetét, mert állítólag áprilisban 70 ezer forintot kattintott össze ötgigás csomagján túl. A technikai elhárító kollégának nem volt…..
Parasztbácsi 2009.06.30 12:25:31
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..