Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attti

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
A francia válogatott tegnap 1-1-es döntetlent játszott Írországgal. A győzelem pedig azt jelenti, hogy az Azzurik kiverekedték magukat a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. Azonban a visszajátszás és a lassítás szerint Henry győztes gólját kezezés előzte meg, a felvételen…..
Ha valaki kereskedelmi csatornához áll dolgozni, akkor a véleményét adja le a ruhatárban, vagy a csatorna sajtósánál. A hétvége legjobb mondatát a Borsonline-ben olvastuk, persze nem tudni, hogy tényleg Pachmann ilyen huncut, kikacsintós mókamester, vagy csak a Bors…..
attti 2009.10.05 20:13:24
@hüjehalyó:
Éppen ellenkező a véleményem. Pachmann kulturált, profi tévés. Nem sztártípus. Nem az az értékmérő, hogy megismered-e az utcán, sőt. Hát a nyilatkozata, igen: de erről már itt írtam...
attti 2009.10.05 20:32:19
@schdl:
Nem hiszem, hogy olyan szerencsétlenek: nagyon jó suskáért csinálták a nem túl megfeszítő dolgukat...
A Ma Reggel még csak pár napja indult, és már most olyan szinten unalmas, mintha húsz éve belefáradt, nikotintól meg koffeintől besárgult arcú műsorvezetők nyomnák nap mint nap. Ezért kell példát venni a Klubrádióról, ami időről időre azzal dobja fel a műsorait, hogy…..
attti 2009.10.05 20:23:05
@RnR:
És Te milyen rendszerből jöttél, okostojás? A nagyokos, mindentudó, feddhetetlen nagyszájúak rendszeréből. Szerinted minden 35 év feletti kommunista? Éppen Wahorn? Mi van?
attti 2009.10.05 20:29:06
@RnR:
Egyébként saját elmondása szerint most is kapál? Azonkívül fest, zenél, miegyéb. Jó, nem a Rózsadombon lakik a lopott árammal fűtött úszómedencés villában, nem tankméretű terepjáróval jár, amelyen lepedőnyi méretű, árpádsávval töltött Nagy-Magyarország-térkép hirdeti gazdája orbitális primitívségét, de hát talán feltételezhetjük, hogy tisztességes magyar ember...
Debrecen város nagyhatalmú polgármestere megakadályozott egy kiállítást, mert az egyik műalkotásnak az volt a címe, hogy Kósa Lajos, és állítólag előnytelenül ábrázolja őt magát.Megdöbbenés fogadta a hírt, pusztán azért, mert ez a vég, ennél alább még nem volt…..
Nem akarunk senkit egy fülledt júliusi hétfőn, a következő meleghullám előtt lefárasztani, kell még az erő a nyaraláshoz, meg az esti fröccsözéshez. De ma szombaton kezdődött a Bayreuth-i Ünnepi Játékok. A médiablogunkhoz ennek annyi köze van, hogy a Bartók Rádió (még…..
attti 2009.07.27 21:23:40
@ANOka: Ami a Petőfit illeti: a 3827. ún. könnyűzenei adó (közszolgálati, az adófizetők pénzén fenntartott gagyi).Kinek a pap, kinek a papné...
Ma reggeli történet.A Kossuth térről haladtam a Széchenyi rakpart felé. A tér sarkán van egy kereszteződés, ahol az alsó rakpart felől érkezőknek van elsőbbsége. Előttem egy biciklis haladt, viszonylag nagy sebességgel, egy srác, aki lehetett vagy tizenhat éves. A rakpart…..
Nyár végén indul a Tv2-n Vágó új vetélkedője, ami azt jelenti, hogy addig a műsorvezető bevándorolja a csatorna összes műsorát a Mokkától a Naplóig, talán még a 100 csodában is feltűnik, vagy az Időjárásjelentésben. Megmutatják mindenhol az arcát, ahol csak lehet, és…..
Bizony, egyes tót atyafiak – vélhetően nem kizárólag saját turizmusuk fellendítése érdekében – tengerbe kívánnak minket.Meglehetősen lehangoló a magyar reakciókat olvasgatni a facebookon. (Meg nyilván az lenne a szlovákoké is, alaposabb nyelvtudás esetén.) Ezek az…..
attti 2009.06.30 00:31:19
@viks: fórumról beszéltél, én az élő nyelvet hozom fel példaként, mint a szláv nyelvek szerény értője: a szlovákok (a fiatalok is) szépen, tagoltan, érthetően beszélnek. Nem igaz, hogy trágárnak, bunkónak kell lenni, és hadarni kellene. Nálam a szép beszéd fontosabb, mint az ilyen-amolyan csíkos zászlók és egyéb „jelképek” kultiválása.