Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avid

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Most egyelőre ne keressük az okokat és a miérteket. A lényeg, a végkövetkeztetés, a summázat, hogy a szimpatikus, fiatal pár úgy dönt, összeköti egymással az életét. Kitűzve a jeles nap dátuma, minden klappol, a vendégsereg száma is közelít a véglegeshez (a…..
avid 2009.08.30 04:14:12
Tudni kéne különbséget tenni kép és fotó között...

@thedealer:
"A magyar eskuvoi fotosok szinte szaz szazaleka "jomunkasember" aki lefotozza az ifju part egy szemetes kuka melett" - Na ezek az általad kedvelt rokonság istenkirály képei. Egy profi fotós soha nem fog szemeteskukát komponálni a képbe, míg az amatőr önjelölt "vettem egy tesco gazdaságos fényképezőgépet és máris fotóművész vagyok" pöcsfej rokonok kizárólag olyan képeket csinálnak, amik teli vannak szemeteskuka jellegű faszságokkal. Fontos! Ne keverd össze a profi fotóst a profinak hívja (hazudja) magát fotóssal.

"ha jo fotokat akarsz az eskuvodrol, vegyel 30db egyszerhasznalatos kamerat es oszd szet a nasznepnek miutan megittak a wellcome pezsgot! nem banod meg!" - Ez a totális tévhit, amikor csóróék abból indulnak ki, hogy a szintén csóró násznép teli van önjelölt fotóművésszel... be is gyűjtik a több ezer képet a végén, ami tökéletesen használhatatlan, mert pont csak a lényeg maradt le, hiszen a rokon az már csak olyan hogy baszik a párra és az esküvőre, a 95% muszájból elment, mert van ingyenkaja, ott viszont csak magával foglalkozik... tehát a gyűrűhúzás és az első csók nem lesz meg, cserébe Pistike fiuk randalírozásáról szép sorozatfelvételek lesznek. A legdühítőbb, amikor ezzel az idióta hozzáállásukkal a hivatásos fotóst gátolják. Kedvenc, amikor ott állok a nagy pillanat előtt, kattintanám el a gépem, mikor beugrik a csórikám egy ,,fényképezős"mobiltelefonnal a 2 millás cuccom elé és tönkrebassza a munkám... aztán meg én magyarázkodhatok a párnak hogy miért maradt le az ominózus pillanat, ha már jól meg vagyok fizetve.

Pont ma voltam egy olyan esküvőn, ahol videósként szolgáltam, cserébe mindenki fotóművészt játszott... ahogy elnéztem a munkájukat és a technikát, aligha lesz belőle bármi értékelhető. Viszont 2 hete fotóztam egy esküvőt, és mivel az a pár hivatalos volt erre a mai esküvőre is úgy beszéltük meg hogy ma megkapják a képeiket... A lagzin át is másoltam a laptopjukra a képeket, amiknek azonnal nekiestek... randomra megnéztek 10 képet és rohantak hozzám oda gratulálni a legmélyebb tisztelettel és nem győzték megköszönni a munkámat. Ezután megmutatták a násznéptől begyűjtött képeiket és nem hittem a szememnek... leírhatatlanul ipari hulladék volt mind... mind technikailag, mind képileg, mindenhogy...