Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucsko Dávid

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közgazdász Online Vlogol a világ 2013.12.14 13:08:04
Vlog? Akkor az most olyan, mint a blog, csak ilyen filmes formában? – kérdezte egyik kollégám nemrég, amikor az éppen írni készült cikkemről meséltem neki! És igen, az olyan, mint a blog, csak – mondjuk úgy – videós formában. Valójában olyan, mint egy tv műsor, csak a neten…..
Amikor divatbemutatóról van szó, átlagosan arra gondolunk, hogy egy nagy teremben a kifutón végigsétálnak a modellek ilyen-olyan ruhákban és ezt több száz ember nézi végig. Ez úgy általánosságban nem feltétlenül igaz, és nem volt ez másképp a Marie Claire 2013-as Fashion…..
Talán nem hazudok, ha óvatosan azt mondom, hogy az emberek jelentős része fél kiállításokra járni. Ennek egyik alapvető oka az lehet, hogy a nehezebb időkben a kultúrára sem jut elég, ha pedig mégis, akkor azt inkább színházra, mozira, vagy koncertre költjük, de van ennek egy…..
New Yorkot, mint a lehetőségek, az álmok és vágyak beteljesülésének városát ismerjük. Ez az amerikai legek városa. A legmagasabb felhőkarcoló, a legtöbb lakos, a legszínesebb kultúra, a legkiterjedtebb metróhálózat. A város mindig is törekedett az általa kivívott eredmények…..