Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöme

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skandináv programok Napi Bontás 2009.08.10 15:19:00
Az események részleteit, a naptárban az események nevére kattintva lehet megnézni.A filmek leírásai és a trailerek megtalálhatóak a mozik honlapján és/vagy Port.hu-n. A kiállítások pontos nyitvatartását pedig a kiállítóhelyek honlapján keresd:)műsorváltozásért felelőséget…..
Zöme 2009.08.30 11:46:31
@venyi: én már láttam, nekem tetszett. köszi szépen, remélem hasznos:)
Az alábbi linkekre kattintva megjelennek az adott kategóriákhoz tartozó programok.   MOZI KIÁLLÍTÁS, KONCERT, SZÍNHÁZ, IRODALOM ELŐADÁS, FESZTIVÁL, VÁSÁR TV NYELVTANULÁS, TANULÁS, MUNKAVÁLLALÁS műsorváltozásért felelőséget nem vállalunk..
 A szúnyogok nem voltak kíméletesek az idén sem. Egyes közép-svédországi falvakban lehetetlenné tették a szabadban való tartózkodást. A rovarírtók puszta említésétől vöröset látó svéd hatóságok meghátráltak, és kivételesen beleegyeztek a permetezésbe.…..
Skandináv programok INFO 2009.08.06 14:24:00
Főszerk.: ZömeTv-rovat szerk.: Viki   e-mail: zummprog@gmail.com  !az oldalt pusztán önszorgalomból és lelkesedésből frissítjük, semmiféle anyagi jutattást nem kapunk cserébe, ezért időnként megeshet hogy tanulmányaink sűrűsödése, vagy technikai okok miatt…..