Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no_worries

1 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fapados világjáráshoz nem csak filléres repjegy kell, de olcsó szállás is. A jóárasított repjegyekről gyakran írunk, de a legjobb ár-érték arányú szállás megtalálása is kulcsfontosságú, íme pár hasznos tipp sikeres kereséshez és döntéshez. A cél: a lehető legjobb minőségű szállás megtalálása a…..
no_worries 2016.08.14 11:23:54
Tessék, ha az kellett, hogy annyit beszéljenek a The Walking Dead legutóbbi, produkciós sorszám szerint 603-as, Thank You című epizódjáról mint a Trónok harca Vörös nászáról, akkor gratula, a küldetés teljesítve, vasárnap óta nem lehet úgy kinyitni a böngészőt, hogy ne egy…..
no_worries 2015.10.28 17:23:10
@alapos: az egyik barátom még nézi és kérdezte, hogy láttam -e, mert ha nem akkor vigyázzak a spoilerekkel... nem érdekelt annyira, hogy megnézzem, de kíváncsi voltam miből maradok ki. (persze újfent a nagy semmiből)
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
Gyakori szokás kizárólag a sokszor emlegetett, mindenki által ismert látványosságokat megnézni egy-egy országban, így ezúttal olyan európai falvakat és kisebb településeket mutatunk be, amelyek látványát sok főváros is megirigyelheti. Tartsatok velünk és fedezzük fel…..
Magyarországon is beindult a back-to-school akció, idén pedig a korábbi ingyen iPod touch-nál szerintem sokkal vonzóbb ajánlata van a hazai APR-eknek: bármelyik Mac 10 százalék kedvezménnyel vásárolható meg felsőoktatásban dolgozók, illetve tanuló diákok számára. Ha a Mac mellé…..
Van hivatalos dátum, június 6-10-ig lesz idén a WWDC, ami rendszerint a legnagyobb show az Apple-nél: itt szoktuk megismerni az éppen aktuális iPhone-t, idén ugye az ötöst, bár a meghívóban egy szó sem esik a mobilról. Csak annyi derül ki, hogy 2011 nyarán bepillanthatunk abba, hogy…..
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..
no_worries 2011.03.26 22:04:35
@iSparrow: internet bolt on kell hozza, havi 7.50ert, en is ezt szivtam meg
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..
Az ugye még a tegnapelőtti keynote-on kiderült, hogy 100 dollárral csökkentették az iPad 1 árát az Egyesült Államokban, és ezt sorozatos leárazások követték Európában is. Így egy iPad 399, egy felújított iPad pedig 349 dollárba (77 500 és 68 000 forint) kerül nettó. 100…..
Hiába, a mai nap ilyen, minden az Apple új pengéjéről szól, Magyarország alkotmányozó eszközéről, az Engadget pedig készített egy összehasonlító táblázatot, amin a 2011-es tabletek mellett láthatjuk a specifikációkat. Ami ugye egész addig mutat egyenlőséget vagy hátrányt,…..
no_worries 2011.03.04 03:39:54
@DanZi: ehhez mondjuk mit szolsz?
www.youtube.com/watch?v=nzKHJkA8keg
Eredetileg arról volt szó, hogy a napokban teszi elérhetővé az Apple a mobil operációs rendszer legújabb verzióját, most inkább az tűnik valószínűnek, hogy a hónap utolsó napján, február 28-án.A dátum azért gyanús, mert egy német blogger iOS-eszközén a Daily előfizetés…..
Bár a hivatalos számok még nem érkeztek meg, a Wall Street-i elemzők közzétették a gyanújukat. Az RBC Capital Markets szakembere szerint az iPhone-eladások például 84 százalékkal nőttek a tavalyihoz képest, így körülbelül 16 milliót értékesítettek a karácsonyi szezonban a…..
Appleblog Hangszóró az iPodhoz 2010.12.19 09:45:00
Körülbelül másfél éve robbant be az iPig az életembe, azóta nem nagyon gondoltam, hogy másmilyen kihangosítóra lenne szükségem, de attól még ki lehet próbálni a konkurenciát. Több üzletben is felbukkant mostanában az Ozaki iMini Cute, ami már csak a cukiság vonalon maradva is…..
Steve Jobs azt állítja, hihetetlen sikereket értek el a multitouch terén, éppen ezért jövő év elején a Macekre is elhozzák az tapizás által kínált örömöket. A Mac OS X Lion, vagy akárhogy nevezik majd, új ficsörei ezek szerint erre koncentrálnak majd. Én meg erre azt mondom,…..
no_worries 2010.10.15 19:20:20
Hiába feküdtem le éjjel kettőkor, reggel kivetett az ágy (egyre csökkenő készletekről álmodtam), elmentem az Euro Parkban található T-Pontba, és megvettem a saját iPhone 4-esemet. Ikon 400-zal, két éves hűséggel vettem a 16 gigás modellt, így 80 ezer forintot fizettem ki. A…..
Egy óra múlva indul a móka, reméljük, hogy működő audió streamelés legalább lesz valahol (videóban nem bízom), ha működő linket találok, megosztom veletek. Szerintem egyébként nem is lesz iPhone 4-es bemutatás, és új Macek sem lesznek, bejelentik a Safari 5-öst, az ingyen…..
Oké, most már össze-vissza forgatták a vietnami modellt, aminek a kijelzőjén egyelőre csak egy robbanás látható, és ami továbbra sem nyerte el a tetszésemet. Nem tudom, élőben miként fest majd, azt mindenesetre már nincs okunk kétségbe vonni, hogy a prototípus ilyen, pontosabban…..
EZ az a hét.Nagyon régen volt olyan utoljára, hogy egy igazán izgalmas új terméket dobott volna piacra az Apple. Emlékeztek még az iPhone-ra, 2007-re? Vagy a MacBook Airre 2008-ból? Azok voltak a nagy dobások, az elmúlt két évben viszont csak frissítéseket kaptunk. Ugyanazt, kicsit…..
Napirend előtt: mostantól MINDEN postban megpróbáljuk elrejteni az iTablet-szót, függetlenül attól, hogy annak van-e bármi köze az adott témához! Látszik, hogy amióta a Greenpeace beszólt az Apple-nek, és a környezetszennyezés gennyedző alvilági urának nevezte azt (nem ezekkel a…..
no_worries 2010.01.22 17:07:43
Twitteren már olvashattátok, hogy rászántam egy estémet a Snow Leopard kivégzésére. Kapcsolatunk viharos szakasza néhány nappal a telepítés után kezdődött, ekkor vettem észre, hogy az újraindítás után egy oldalra rendezi az ikonjaimat az asztalon (később ezt már bármikor meg…..
no_worries 2010.01.17 18:16:34
@Ulkesh: i like your style :)
És most nem a Critical Massról lesz szó. Japán fejlesztők egy olyan eszköz prototípusát mutatták be, ami akár még bringára csábíthatja akár a legelvetemültebb, egyedül kocsiba szálló sörhasbarbárokat is. A high-tech biciklizéshez pedig csak egy iPhone és egy spéci,…..
Holnap este hétkor minden kiderül, de ahogy az Apple is utalt rá, jobb, ha nem számítunk túl sok mindenre. Csak rock and roll lesz, a tablet később (vagy soha), és most úgy tűnik, az iPodokra szerelt kamera is várat magára. Egy Apple-közeli forrás szerint az utolsó pillanatban…..
no_worries 2009.09.08 20:39:47
@Su Larsen: vagy kivehetné a vízből az oxigént, vagy nem tudom. háromszázezer.