Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1kriszta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válság idején női gazdasági lapot elindítani olyan ötlet, amiért fejen vágás jár. Mármint, a saját fejünk csapkodása, hogy miért nem nekünk jutott eszünkbe. A női lapok gazdasággal, vagy inkább fogalmazzunk pontosan, pénztárcával foglalkozó cikkei ugyanis legtöbbször elég…..
Gyerektrend Szavazz rám! 2010.03.08 14:21:00
Vagy arra a jelmezre, ami igazán tetszik a farsangi jelmezversenyre beküldöttek közül. Lássuk, kik neveztek a Puhatalpú Cipő és a Pappet ajándékokért! Első játékosunk Pamina, aki fiának Harry Potter jelmezt készített, lányából pedig egy csodaszép fát varázsolt,…..
Gyerektrend Mona Lisa mosolya 2010.02.03 09:47:00
Volt ilyen film is, de most jelmezt mutatunk Nektek, amit persze, nemcsak Mona Lisával lehet elkövetni, így aztán fiúknak is kiváló. Igaz, nem annyira az óvodás korosztálynak való, de az iskolában egész biztosan nem lesz még egy ilyen jelmez az osztályban.Varrást nem igényel,…..
Gyerektrend Etsy.com - Cukorborsó 2009.08.11 17:29:00
Ezekben a színes, formás sisak-tasakokban leginkább színes cukrokat, némi "szájbosszantót", végszükség esetére pattogatott kukoricát tudnék elképzelni a magamfajta, krónikus édességhiányban szenvedőknek. Csecsemővel töltve viszont legalább annyira édesek és…..
Szanaszét üvöltötték a gyerekeim a mai blogolásra szánt időmet, de most már akkor is leírom, miket vehettek meg 3 éven aluliaknak gondolkodás nélkül a könyvesboltban:Bartos Erika: Anna, Peti és Gergő. Ez egy sorozat, én két tagját láttam közelről, de arra számítok, hogy a…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 13. 2009.06.29 18:09:00
Bár a címben szereplő szám a babonásoknak szerencsétlennek számíthat, én mégis szerencsésnek érzem magam, hogy megmutathatom, mit küldött nekünk 1kriszta nevű olvasónk! "Sziasztok! Másfél éves kisfiam szobájában sok mindent magam készítettem, annak idején az ágynemű…..
Gyerekszoba Fred, a kutya 2009.06.24 15:08:00
Szó sem lesz kutyákról, csak a Fred the Dog márkajelzésű ágyneműkről készülök írni. Azaz, nem mondok igazat, többek ezek sima ágyneműnél, mert a Fred the Dog az ágyneműkkel harmonizáló, hozzájuk passzoló falmatricákat is készít. Vagy fordítva? A falmatricákhoz…..