Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redrick Schuhart

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje megjelent az első olyan hivatalos Alice In Chains-kislemez, amin William DuVall énekel. Az A Looking In View című számot akár a zenekar Myspace-oldalán is meghallgathatjuk, és immár klipen is megnézhetjük, igaz ezt hivatalosan egyelőre csak a csapat oldalán...
Redrick Schuhart 2009.07.08 13:35:17
Korábban az Alice In Chains Dirt című lemezének kapcsán a grunge-ot, mint rockzenei műfajt már érintettük. Lehet azon vitatkozni, hogy melyik banda képviselte legtökéletesebben az irányzatot, melyik vitte magasabban a lobogót, azon azonban nehéz lenne vitatkozni, hogy ki vészelte át…..
Mivel augusztus végéig semmi épkézláb anyag nem érkezik, így hosszas szünet után folytatjuk Alapművek című rovatunkat, hiszen méltatlanul hanyagoltuk hónapokon keresztül. Rob Zombie és csapata viszont méltán kerül eme rovatunkba.  Rob Cummings (merthogy erre a névre…..
Nemrég adtunk hírt róla, hogy kijött az első single a hamarosan megjelenő, új Alice In Chains albumról, máris itt van hozzá a videoklip is, amely a jó, de eléggé nyomasztó hangulatú zene mellé most képekben is tovább zúdítja ránk belső világunk mocskos hordalékait. …..
Ismét egy kilencvenes évek eleji zenekarnál kezdték el pletykálni az újjáalakulást, nevezetesen a Soundgardennél, aminek három tagja összeállt az énekes nélkül pár szám erejéig, az énekes viszont rettenetesen égeti magát szólóturnéjával. Chris Cornell már akkor…..
Redrick Schuhart 2009.06.29 12:58:05
@Acid Amadeus: Úgy hallottam, bukta volt az új szólója. Pedig jó dalszerző a srác amúgy. Kár, hogy így befalsult.