Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jázmin01

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velveten ez megy: celebek rendellenes helyeken szexelnek. Felteszem, celebeket egyetemes stex-pech leverte rendesen, nem mennek meleg tengerekre e hetekben. Pesten lebzselnek s lehetetlen esetekkel etetnek embereket. Egy kese gyengenem, melynek neve „keleten eredezett embert”…..
Helló mindenkinek!A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem…..
Jázmin01 2009.06.29 12:34:30
@aprónyúl:

Szerintem is teljesen normális férfireakció. Az én párom is odakapcsolgat, sokszor együtt nézzük. De ha neked nagyon nem jön be, vessél be nála újdonságokat, az biztos felkelti a figyelmét: síkosító, masszázszselé (Durexnek vannak jó kis termékei, amik a nagyobb drogériában kaphatóak), jégkocka, új szexi fehérnemű - hadd érjék az ingerek :-).

Tanulj!

Nézd meg még a www.szexegyetem.blogter.hu -t, nagyon jó kis tippeket találsz és Vad Katitól is kérdezhetsz. Most épp az orális szexről írtak - ahol nekem sikerült néhány jó tippet találnom.