Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamaron

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnaptól lehet kapni a Starcraft II-t, ami azt jelenti, hogy már ma éjféltől árulják az ország több pontján, a fővárosban két helyen is lesz „midnight madness” (az Allee-ban és a budai Saturnban). Tizenkét éve vártunk erre, hiszen az első Starcraft 1998-ban jelent meg…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Kamaron 2009.10.21 09:40:26
Tavaly sokfelé jártam az országban vonattal. Az ablakon bámészkodva láttam több tucat szép és kevésbé szép állomást, megállóhelyet. Olvasónk Káptalanfüreden találkozott egy lepusztult váróval, melyet a fiatalok rendbetettek, „kifestettek”. Persze ez a hatóságoknak…..
Kamaron 2009.10.07 12:49:07
@TH: Próbállak megérteni, de nem megy. Egy valamit kell megérteni. NEM LEHET ENGEDÉLY NÉLKÜL!
Beszélhetünk itt ameddig akarunk, a lényegen nem változtat.
Ismét kaptunk egy fasza kis ízelítőt abból, hogy tisztelt honatyáinknak - ha tetszik, politikai elitünknek - épp annyi fogalma van a minket körülvevő valóságról, mint Paris Hiltonnak a sajtos párizsiról. Történt ugyanis, hogy napvilágra került, a pénzügyminiszter 300 milliós…..
Subba Hősködés 2009.09.24 07:00:00
Azoknak, akik ott ülnek a dugóban, és nézik a sok ügyeskedőt a buszsávban, és azoknak akik tekerik a bringát és nézik a sok szerencsétlen faszt a dugóban:Béna aki két sáv közepén blokkolja a buszsávban előzőket, vagy hős hogy így büntet? Kommentelőnkkel történt…..
Kamaron 2009.09.24 13:31:26
@fbal02: No comment...
”A Renault az egyik lehetőségem, de meg kell várnom, milyen döntés születik hétfőn. Van más opcióm is, így azokat sem szabad elhanyagolni” – nyilatkozta az autosport.com-nak a hétvégén.A BMW kiszállása miatt biztosan váltó pilóta favorit Fernando Alonso helyére,…..
Helló mindenkinek!A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem…..