Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tnikol

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahonnan a pihenés kezdődik www.wellnessorigo.hu   VITAFON-T - Vibroakusztikus gyógyászati készülék www.vitafon.hu    Már 12 éve első a gyermekmentésben! Adja SZJA 1%-át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak, hogy elindulhasson egy újabb gyermek-mentőorvosi…..
Ha a takarítás csak a festés felújítás után jut eszünkbe az már eső után köpönyeg. Mielőtt belekezdünk egy ekkora munkában gondoljuk át milyen takarítással kapcsolatos tennivalókat tudunk megspórolni, ha előre gondolkodunk. Néhány tipp:Takarjuk le a bútorokat, hogy ne…..
Egy blog arról, mit tegyünk, és mit ne tegyünk, ha költözésre, költöztetésre készülünk. Mire figyeljünk oda, hogy kerülhetjük el, hogy a költöztetés rémálom legyen.Tippek a költöztetés előttre:hűtőgépeket ne felejtsük el előre leolvasztani, hogy a szállítás…..
Hogyan kezdjünk neki vállalkozásunk weboldala kialakításának, felújításának. Mielőtt kiválasztanánk a grafikai stúdiót, weboldal készítő céget, gondoljuk át, hogy milyen szerepe van vagy lesz a weboldalnak az üzletvitelben. Fontos, hogy tudjuk, cégbemutató oldalt szeretnénk,…..