Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doncico

57 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online kaszinók ahol rendesen fizetnekLassan a felmérésem végére érek, amiben a magyar nyelvű netes kaszinókat vizsgálgattam meg. Azt néztem, hogy hol genyóznak az emberrel, és hol nincs probléma. Már sok kaszinón végigmentem, ezeket a tapasztalatokat foglalom most össze.Fontos, ez…..
Régóta tervezem, hogy néhány képpel bemutatom, hogyan lehet leszedni a hátlapot, és ott mi található, és hogyan kell cserélni a processzort a fujitsu simens amilo pi3560-ban.     Mielőtt neki állnák szerelni, húzzuk ki a laptopot töltőről és vegyük le az akkumlátort,…..
fujitsu amilo pi3560 ram bővítés 2011.03.30 12:34:00
Buta módon, mikor vettem a laptop-ot, csak 3gb rammal vettem, pedig ha jól emlékszem 20000Ft-ért 4gb és windows 7-el együtt kaptam volna. Év elején határoztam, hogy megpróbálok szerezni egy hasonló 2gb-os ramot a jelenlegihez, kb 5000Ft plusz szállítással sikerült szerezni…..
Nem emlékszem már hol és mikor, de belefutottam, hogy lehet tuningolni a notebook videó kártyákat. EVGA precision mellett döntöttem, mert ezt még fejlesztik. Egyszerű program, a képen is látszik. A csúszkán beállítjuk, hogy mennyire szeretnék emelni az órajelet, vagy beírjuk és a…..
doncico 2011.08.25 10:30:45
@bmlfy: Próbáld ki, hogy milyen értékek jönnek ki 3dmark-kal.Tuningolva, és nem tuningolva.
Összefoglalom, amit eddig megtudtam a laptoppal kapcsolatban, hogy mit lehet, és mit nem lehet. processzor típusok amivel működik. Teljes intel T, P, illetve X széria. Memória: maximum 8gb (2×4gb) ddr2 200pines. ddr3 -mal nem működik, mert annak a lábkiosztása 204 pines, egyébként…..
 Mikor megvettem már akkor nem tetszett a t6600-os processzor a laptopban, nem volt kevés, de valahogy nem tetszett, hogy 6-sal kezdődik a processzor száma. Különösebb indok nélkük. Elkezdtem utánanézni, hogy mik a lehetőségeim, amíg hardverapro-n nem találtam egy srácot, aki…..
Nem szoktam politizálni most se fogok, de abszolút nem tudok egyetérteni a kormány legújabb adótervezetével. Szerintem egyrészről reménytelen harc az internetes kereskedők ellen, másrészről a válság, és a kormány eddigi következetes tevékenysége, már így is el…..
Vettem egy marketing szolgáltatást ebayen. A vevő nem teljesített, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt a termék az ebayről. Írtam az ügyfélszolgálatnak, akik részletesen válaszoltak. Kiderült, hogy a megoldás központba (resolution center) kell menni, hogy megoldjam, ott ért az…..
Lassan már 1 hónapja hirdettem miután megérkezett az első komoly vevő, aki megvette a pi3560-as laptopot. A vevő elégedett, én egy kicsit csalódott, de az élet megy tovább. Eladtam, mert nagyon jó laptop-ot találtam a neten, és nagyon olcsón egyszerűen nem lehetett otthagyni. Két…..
Nem változik a gáz ára 2011 negyedik negyedévében, így a végfogyasztói árak a fűtési szezon kezdetével sem emelkednek - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.    Az elmúlt héten jóváhagyott távhőtörvény-módosítás alapján…..
Miskolc, 2011. október 6., csütörtök (MTI) - Önmagukat gázszerelőnek mondó csalók járják Miskolcot és környékét; a területileg illetékes gázszolgáltató, a Tigáz Zrt. arra hívja fel a lakosokat, hogy csak olyanok embernek nyissanak ajtót, akinek személyazonosságáról és…..
Mostanában eléggé körbejártam a hibás laptopok kérdését, és beszéltem pár szerelővel is. Általános hiba a laptopoknál, hogy a hűtőpaszta kiszárad az évek során. Ez ahhoz vezet, hogy a videó kártya túl melegszik és egy idő után elromlik, csíkoz, vicces kockákat rak ki,…..
doncico 2011.07.17 12:47:57
@ExPeacer: Nem próbáltam a 4GB-os modult, mert Én is drágának találom, úgyhogy úgy döntöttem, marad a 4 gb összesen. 4 magos processzor nem megy benne, bár még kipróbálnom nem sikerült, de ahol néztem, mindenhol azt írták, hogy nem indul el a gép vele.
 Sikerült találnom egy leírást angolul, ahol leírják pontosan, hogy hogyan kell csinálni, és miért lehet feszültség csökkentést végrehajtani. A lényeg. A processzor gyártók, jelen esetben az intel processzorait különböző tűrésű feszültséggel gyártják, mert nem…..
doncico 2011.07.07 10:37:14
jó vásár vatera büntetés 2011.07.05 09:59:00
Tegnap egy régi hirdetésemet megtalálta egy felhasználó a vaterán, és elkezdett kérdezgetni. A kérdése célja, hogy van-e még ilyen típusú termékem, mondtam igen, aminek köszönhetően több levél váltás után eljutottunk oda, hogy őt érdekelné. A vatera jutaléka elég magas,…..
jó vásár paypal magyarul 2011.07.04 10:36:00
Ma hívták fel a figyelmemet, hogy a paypal elérhető magyarul. Ez elég nagy lökést ad a hazai elterjedésének, illetve az erre épülő rendszerek elterjedésének, mint például az ebay.A paypal egy online fizeti rendszer, amelyet sokszor szoktak elektronikus pénztárcának is hívni,…..
Úgy adódott, hogy ismerősöm megkért, hogy vásároljak neki ebay-en egy órát, mert nekem már van tapasztalatom. Az óra Amerikában volt, és kb. fél áron a hazai árakhoz képest. Szóltam az ismerősnek, hogy ez bizony vám köteles lehet, ha nem minden úgy alakul, ahogy elképzeltem.…..
fujitsu amilo pi3560 metro 2033 2011.06.14 10:11:00
A könyv elolvasása után, kedvet kaptam, hogy megnézzem a játékot. Rajongok a poszt apokaliptikus történetekért. pi3560-on legalacsonyabb beállítással indítottam el, és biztos ami biztos még egy kicsit húzta a videó kártyán, úgyis az új paszta óta kevésbé melegszik a gép.…..
jó vásár magyar posta és ebay 2011.05.31 10:16:00
Most kétszer is kellett küldenem levelet külföldre, és csak pozitív tapasztalataim vannak. Ajánlottként adtam fel mindkettőt, de a Kinait még tértivevényesen is, mert az visszaküldött árú volt. Mindkettőt levélként adtam fel, belefért egy nagyobb méretű buborékos borítékba,…..
jó vásár eladás ebayen 2 2011.05.24 14:26:00
A licit nagyon jól sikerült olyan árat kaptam az eladott termékért, amire nem is számoltam. Nálunk ennyiért nem tudtam volna eladni. Angol nyerte szóval nem kell messzire mennie a postának, ráadásul az angol posta nagyon biztonságos. Gyorsan ki is fizette a srác, most már csak el kell…..
 Sikerült beszereznem az artic cooling mx-4 pasztát. Több tesztet és leírást elolvastam beszéltem laptop szerelővel, és úgy döntöttem, hogy ezt a pasztát szerzem be. Még 2 fajta jött szóba, de az is ugyanezen gyártó régebbi pasztái. mx-3, mx-2. Az mx-3 nagyon picivel jobb…..
Vettem egy bluray írót, Kínából, elég lassan, de megérkezett, kipróbáltam, és nem volt 100%-os. Az eladó írt, hogy küldjem vissza, és kifizetik, vagy egy részét visszaadják a pénznek. Bementem a postára, hogy feltudom-e adni levélként a dobozt, ha belefér a legnagyobb…..
jó vásár eladás ebayen 2011.05.13 11:32:00
Ma kíváncsiságból elindítottam első eladásomat az ebayen. 10%-ról indul a jutalék, plusz jelen esetben 1 font listázási díjat. A vatera árai mellett (7% ról indul) ez elég barátságtalanak tűnik, de meglátjuk, hogy mennyire sikeres. Tapasztalataim szerint minél nagyobb az…..
 Csak sejtésem van, hogy honnan indult el ez a mostanában nagyon népszerű kereskedelem fajta, és nyilván a közép, és ókorban meghatározó volt ez a fajta kereskedelem, de valamiért reneszánszát éli a licit és apróhirdetési oldalakon. Jó néhány éve egy falusi pap, vagy…..
Előző bejegyzésemben írtam, hogy milyen eredményt lehet elérni az egyik legerősebb notebook processzorral, ami bele megy a fujitsu siemens amilo pi3560-ba. Miután tapasztalnom kellett, hogy a processzor 95 fokra is fel tud melegedni úgy döntöttem, hogy valami hűtés megoldás után…..
 Az előző generecációs notebook processzor gyártás csúcsa volt a kétmagosok közt. Az X jelölés arra utal, hogy az arra alkalmas gépekben tuningolható a processzor, nem fix szorzóval megy. Most szerencsémre került hozzám 2db ilyen processzor, és ha már nálam van letesztelem,…..