Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A dohányos 2010.12.02 09:23:00
-Na, ez szimpatikusnak tűnik. Csapolt Engelfelder Indian Pale Ale meg Rotburger. Korsó 350, Maß 500 - a hülyének is megéri, hát még nekünk! Jó napot,  kezicsókolom, helló, sziasztok. Mi? Várj csak, Lackó. Nemdohányzó? Bocs, ne haragudjatok, az egész üzlet nemdohányzó?…..
godin 2010.12.02 11:46:42
@tom1034: @d'oh: Egyébként én is kibírok sok időt cigi nélkül, én is megkérdezem, hogy zavar-e valakit, én is figyelek merre megy a füst, és én is mindig elnyomom és a kukába dobom a csikket, valamint van mobil hamutartóm is, ha kuka nem lenne. Mert általában nincs...

De ha akarok, akkor miért ne gyújthatnék rá, ha senkit nem zavar. A kocsma meg olyan, mint egy weboldal. Ha belépsz, el kell fogadni a "lájszensz agrímentet" :)
A dohányosokat lehet regulázni, de a dohányos nem regulázhat? Pl. az, aki nem iszik, nem vezet, stb. Hogy is van ez? Mindenkinek van olyan dolog, amit nem szeret, csak a dohányzást emelik ki, mert ez egy felkapott, menő, trendi dolog az utóbbi pár évben.

Pl dohányzom, fizetem a nem gyenge TB-t, és még soha semmi bajom nem volt. Hadd dönthessem már én el, hogy dohányzom, és majd azért veszem igénybe a TB-t, vagy van másvalaki, aki helikopterről ugrál ejtőernyővel, és ha nem nyílik, akkor meg azért.

A tüdőrák-dohányzás között nem mondom, hogy nincs összefüggés, de sztem kevesebb, mint amennyi jelentőséget tulajdonítanak neki. Ez inkább beállítottság kérdése. Mert nekem is van példa, aki 6 éves kora óta rágta a dohányt, majd talpas cigivel leélte az életét, és 91 évesen halt meg májrákban vagy 15 évvel ezelőtt, és egy kortyot nem ivott...
godin 2010.12.02 11:53:41
@mosolygós arc: Aki meg a piálásról akar leszokni, az nézzen híreket, vagy menjen be egy késdobálóba, és nézze az alkoholistákat, akik az adófizetők pénzéből kiutalt segélyen isszák el a pénzüket...
godin 2010.12.02 11:56:19
@d'oh: Igazad van, ne a dohányzás legyen a default. Egyetértek veled, mert kerülendő dolog. De sok olyan dolgot lehetne találni, mint a dohányzás, ami szintén sok embernek nem tetszik, és ugyanannyira rontja az életminőségedet. Csak sz@rnak rá.
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..
Csaba a Vidanet egyre csalódottabb ügyfele. Sem a cég ügyfélszolgálata, sem a vezetősége nem foglalkozik a panaszával, előbbi ráadásul teljesen hülyének is nézi minden alkalommal. Mi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot ajánljuk.(Update: a poszt eredetije májusban jelent meg a…..